Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak w temacie

ZALOTKA zniszczyła mi rzęsy! - kto tez tak mial ??

Polecane posty

Gość jak w temacie

używałam zalotki przez rok, prawie codziennie, od pewnego czasu strasznie zniszyczyly mi sie rzesy az pewnego razu przy uzyciu po prostu mi wyrwala kępke rzes , to bylo straszne. teraz juz od czerwca nie uzywam tego gowna.jak wzmocnilyscie rzesy? zaczelam uzywac olejku rycynowego :) mam nadzieje ze pomoze

Gość jak w temacie
nikt nie używał zalotki? polećcie jakies dobre odzywki! sadzicie ze olejek pomoze?

Gość puppuu
Mi wypadaly rzesy, ale nie po zalotce. Pomogla mi odzywka do rzes oriflame - nie jestem konsultanka.

Gość renik
Używam zalotki już chyba od 10 lat i nie mam zniszczonych rzęs, jak ty jej używasz,że niszczy ci rzęsy?przecież ona ma gumkę, leciutko ściskasz zalotkę i rzęsy pieknie podkręcone ale żeby zniszczone pierwsz słyszę :(

Gość jak w temacie
no wlasnie nie wiem czemu. moze dlatego ze najpierw malowalam rzesy a pozniej uzywalam zalotki i po prostu przykleily sie :O o matkoo jak teraz sobie przypomnie to 😭

Gość renik
Ja używam najpier zalotki a dopiero potem je maluje, a jak ty robisz nas odwrót to możliwe, że się niszczą w ten sposób:(.Żeby rzęsy się nie sklejały możesz jeszcze po nich przejechać pędzelkiem z sypkim pudrem i dopiero wtedy pomalowac:)