Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 158 cm

JAK SIE UBRAC???

Polecane posty

Gość 158 cm

mam prosbe. mianowicie,potrzebuje linkow,namiarow lub wskazowek na temat mody dla niskich kobiet. za wszystkie odpowiedzi szczerze dziekuje.

Gość male jest piekne
Niewiem sama a chcialabym wiedziec :)

Gość 158 cm
nikt nic nie ma?

Gość 158 cm
dziewczyny pomozcie prosze bo jesli chodzi o ciuchy to jestem totalne bezguscie. zawsze jak pojde na zakupy to wracam do domu z czarnymi spodniami i koszulka typu t-shirt. chcialabym sie czasem fajnie ubrac ale w co? nie mam pomyslow i garderoba tez nie zaciekawa.

Gość obcisłe skórzane spodnie
mogą być nawet czarne :) - skóra w każdym kolorze jest oryginalna! (jak Cie nie stac na naturalną skórę to skóropodobne!!

Gość husta
niskie osoby nie powinny nosic t shirtów pod sama szyje najlepiej serek lub wiekszy dekold ponadto powinny nosisc jasen ubranka nie w pasy poziome lecz pionowe co by nadały smuklosci.Wybieraj taki typ spodni ktory posiada np kanty z przodu i lekko rozszezane doły.Moga byc wizytowe.Unikaj waskich rurek.Teraz moda jest rozgranoczona mozesz uzywac do odwyzszenia stanu pasków zawiazywanych a talii, uwiez masz ogromny wybór wszystko mozesz zaserwowac bawiąc sie z moda.Pozdrawiam.

Gość 158 cm
dalej czekam na propozycje.

Gość 158 cm
dodam,ze nie naleze do najszczuplejszych. szczegolnie moje uda :(

Gość loloaaaaaaaaaaa
www.bonprix.pl

Gość mankasda
hmm...nie wiem dokładnie co nie pasuje do niskich kobiet z punktu widzenia mody i stylizacji, ale DLA MNIE odpadają: garsonki, spódnice do kolan, duże swetry i uważaj z figurą, nie możesz być zbyt pulchna bo od razu tracisz parę centymetrów optycznie, pozdrawiam

Gość mankasda
golfy też niemile widziane

Gość 158 cm
niby gruba bardzo nie jestem. mam meska figure a wiec i biodra nie szerokie. jedynie co mnie wkurwia to uda i rece troche.

Gość 158 cm
kurcze. wszedzie sa katalogi,linki,propozycje mody ale niestety nie dla niskich kobiet. preferuje styl sportowy raczej,ale niestety wchodze juz w 30 i mam wrazenie,ze niekoniecznie dobrze to wyglada.nie chce calkiem zrobic sie na madame fu fu,ale czasem wypadaloby cos innego przyodziac a nie tylko czarne (albo biale) spodnie,koszulka i adidaski.

Gość 158 cm
podnosze ;)

Gość 158 cm
czekam :)

Gość kalinkaaaa86
czesc, ja mam dokladnie tyle samo wzrostu, i nie mam wielkiego problemu z tym w co sie ubrac;) tylko czasem skracam spodnie i to wszystko, nosze szpileczki, dzinsy, spodniczki-mini, lub niewiele przed kolanko, czasem nawet do kolan;) zima wsadzam spodnie w kozaczki na obcasie... kocham kobiece rzeczy- a wiec dopasowane sweterki, bluzeczki z dekoldem przy niskim wzroscie musisz uwazac na fryzurke- maks taka do lopatek...no i obcasiki to jest dobry patent, ja swoj wzrost lubie, ty tez po;ub, buziaki

Gość sdery
hehehe ja tez chciałabym się podpisać pod tym pytaniem. Mam tyle samo wzrostu. Własnie chciałam sobie kupić marchewki tak zwane. Ale tu ktoś napisał, żeby unikać tego typu spodni. Kurde, prawda to?

Gość 158 cm
podnosze :)

Gość 162 cm
ja mam problem ze znaleziem odpowiedniego fasonu spodni, jedyne w jakich dobrze sie czuje to dzinsowe czarne rurki

Gość 160cm marta
hmm..a jakie kurtki moga nosic niskie dziewczyny?? czy moga byc czarne plaszczyki do kolan?? i kozaczki??

Mam 160cm i jakoś nigdy nie przejmowałam sie tym że jestem niska. Tylko inni zwracali na to uwage. Noszę buty na płaskim obcasie (balerinki), badz niewilekim jak np oficerki zimą. Wybieram wygodę, gdy chce sie poczuć bardziej kobieco, badz ubrać sie elegancko zakłądam szpilki. NIe chodzi o to jak sie ubierac do wzrostu, tylko należby bardziej zwrócić uwagę na figurę. By się nie pogrubić (zrobić z siebie kuleczki) i nie uwydatnić mankamentów. Jesli chcesz sie wydłużyc, wybierz szpilki. Proste! Rurki czy marchewki podkreslają figurę, mogą wysmulkić i co najwaznijsze optycznie wydłuzyc nogi. A z tymi włosami do ramion...To chyba jakis zart!

Gość Karolinka14
Ja mam 1.70m , i wczla enie moge nosoic rurek boi mam za chude nogi , ale nosze za to spodniczki-mini bo mam zgrabne nogi i długie , każdy mi to mówi :D

Też jestem niewysoka i staram się nosić krótką górę, długi doł tzn: bluzki czy sweterki dopasowane i raczej krótsze (nie znaczy z pępkiem na wierzchu), jeśli tuniki czy dłuższe swetry, to na pewno buty na obcasie...spodnie najlepiej długie o klasycznym kroju z wyższym stanem (jeśli 3/4 to też tylko do obcasów), spódnice noszę bardzo rózne, ale tez na zasadzie im krótsza spódnica tym wyższy obcas.

poza tym chyba po prostu najlepiej udać się do sklepu i poprzymierzać różne ciuszki ja też jestem niziutka( 155-156) i zawsze mówiłam ze dżinsowe rurki włożone kozaczki to nie dla mnie tak samo jak te długie swetry ale prawda jest taka ze póki czegoś nie przymierzysz nie będziesz wiedziała fakt w takich długich swetrach wyglądam koszmarnie ale w rurkach wyglądam po prostu super( ale musi byc do tego dosc krotki sweter/bluzka) tylko najlepiej wybierz sie na zakupy z kim obiektywnym i szczerym kto jakby co nie zawaha sie skrytykowac tego jak wyglądasz w danym ciuszku ja mam siostre ona wiele rzeczy krytykuje, mówi zawsze prosto z mostu co sądzi o tym co ubieram wiec mam pewnosc ze jakbym w tym zle wygladała to powie mi to bez owijania w bawełnę:)

Gość mla mi
male jest piekne. faceci lubia male kobietki . nie msisz specjalnie uwazac na ciuchy. ja mam 154cm i nie moge narzekac.

Gość mortyna
chce poprawic jedna kolezanke:) jak niska kobita wyglada, wkladajac spodnie w kozaczki...nie! to jeszcze Cie optycznie skróci.

Gość mortyna
Zgadzam sie ze smerfetka:) najlepiej zabrac na zakupy zaufana osobe, nie zazdrosna kolezanke;) JA jestem wysoka, ale uwazam ze dziewczyny niskie fajnie wyglladaja w rurkach:) jesli nie rurki to bojowki i do tego, koniecznie dopasowana bluzeczka:)