Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 158 cm

JAK SIE UBRAC???

Polecane posty

Gość królowa mody
Mam różne rady i pomysły jak się możesz ubierać. Radzę ci nosić rurki i nigdy nie zakładaj szerokich spodni, bo one cię skracają a na dodatek pogrubiają. Co do bluzek to noś tak zwane ciążówki.Wiesz to takie, że u góry ciasne a dalej się rozszerzają. Ja jestem chuda, ale brzuch to mam grubszy. I dla tego noszę to i wyglądam lepiej.

zapamiętaj dziewczyno jedno, to w co masz się ubrać mało zależy od twojego wzrostu.... na to najlepsze są szpilki... a co do ubrania zawsze chodzi o typ figury.... poczytaj sobie na ten temat w necie :)

Gość mam 1.62 m
dlaczego niby rurki się nie nadają dla niskich kobiet? gdzieś czytałam, że bardzo szerokie spodnie się nie nadają, o rurkach nic nigdy takiego nie słyszałam...

Gość mam 1.62 m
http://www.stylistka.pl/dobieramy-idealne-spodnie-do-niskiej-sylwetki/ znalazłam to. tam pisze, że szczupłe niskie osoby powinny wybierać właśnie zwężane nogawki, a powiedzmy osoby tęższe klasyczny krój spodni, tak jak już ktoś napisał. Czyli nie jest tak, że wszystkie niskie dziewczyny nie moga nosić rurek, tylko tęższe. Jest więc wręcz odwrotnie, możemy świetnie wyglądac w tym fasonie!

Gość misia20117
Siemka dziewczyny ! Ja tez mam 158cm wzrostu,a do tego pupe jak Jennifer Lopez i wiecie co?dobrze mi z tym ! Jak to sie mówi ... - "Małe jest piękne" Ja ubieram sie różnie,ale żeby optycznie wydłużyć nogi i zamaskować niski wzrost ubieram spodnie z wysokim stanem zapinane pod biustem,buty na obcasie,do tego góra bolerko lub jakiś krótki sweterek a pod to bokserke jakaś obcisla no i wygladam fajnie ;) A jakas dziewczyna napisala tu o wlosach ! ze najlepsza dlugosc to do ramion dla osob ktore sa niskie ! wogole sie nie zgadzam ! Ja mam wloski do tylka prawie i wygladam swietnie ;) Wiec dziewczynki nie dolujcie sie bo male jest piekne ! Duze tez chcialyby byc takie niskie jak my ! ;D a wogole to wydaje mi sie ze mezczyzn kreca male kobietki ;) Buziaczki laseczkii ;***

Gość gość
haha, podzieliła się :P Nareszcie, dość tego uciążliwego spamu wyżej.