Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogame

ogame

Polecane posty

Gość Ogame

Mój chłopak od jakiegos czasu gra w oGame dla tych co nie wiedza to taka gra,która polega na napadaniu na inne planety i obronie swojej. Grał w to ostatni raz z 4 miesiace temu ale przestał bo go zablokowali. Myslałam że to koniec. Ale on znowu zaczął grac znowu i spędza przed komputerem grając długie godziny. Wkurza mnie to, bo czasami nie zwraca na mnie wogóle uwagi, z wieloma znajomymi nie jest w stanie porozmawiać o czymś innym, tylko o tej pieprz... gierce. Macie podobnie?Czy wasi faceci też tak mają? Czy znależli sobie jakąś rozrywkę która zabiera im czas całkowicie?Może jestem przewrażliwiona i to normalne, że mój chłopak prawie cały czas gapi się w monitor

Gość ja gram na ogame
ta gra zajmuje wielka ilosc czasu :) zrob tak zeby stracil flote to mu sie odechce

Gość do ogame
moze zmow się z kims i odbierzcie mu flotę, to mu się odechce 🖐️

Gość Ogame
Czy jest to możliwe jeśli jest w dobrym sojuszu?Nie wiem dokladnie jak jest z ta gra...Nie znam nikogo kto moglby mi w tym pomoc (tzn. w unicestwieniu go)

Gość to musisz
sama sie zarejestrowac na tym samym universum :)...i nadac komus z wieksza flota namiary na jego flote :)..powiesz ze jestes jego kumplem ze szkoly i chcesz mu zaszkodzic:) metoda chamska acz skuteczna- wejdz na jego konto i wykasuj mu wszystkie kolonie ,najlepiej jakby na jednej z kolonii byla flota :) ale jakby sie dowiedzial to po waszym zwiazku. generalnie to wlasciwie nie masz sznas nic z tym zrobic ,chyba ze postawisz sprawe jasno ja albo gra :)

Gość travianek ogame
moj gral w ogame - przezywalam to samo - dzien w dzien - teraz gra w TRAVIANA - tez nie jest lepiej :/

Witam Moj maz po 2 latach grania skonczyl 2 tygodnie temu ,zylismy pod gra w nocy nastawiony budzik wstawal ,wszelkie wyjscia byly ustawiane pod gre..masakra...ale przezylam a jemu sie chyba znudzilo .Teraz ma inna gre mniej angazujaca. Pozdr

Gość parlo
Podaj mi jego namiary i powiedz na jakim uni gra to sie tym zajeme i bedziesz miała problem z głowy

Gość taka jakas see
oo rany!!!!!!! moj w to ciagle gra idzie zwariowac ze spaceru biegnie do domu rzeby go ktos nie okradl z planety:O paranoja