Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinka nr 2

Wymieńmy się kosmetykami, których już nie używamy PART II

Polecane posty

Gość iw_80
mandarynka, zastanawiam sie czy z kolorami nie trafie kulą w płot?:-))

Gość iw_80
Dziewczyny, moglabym sprzedac pefrumy davidoff cool water(chyba tak sie pisze :-) ) 30 ml, dostałam w prezencie ale nie moj zapach stoja na półce zużycie moze 1 cm od koreczka

waniliowa szkoda ze juz sie wymienilas na tamten, ale za Always mogę dac 2 odlewki - chyba ze znajdziesz jeszcze jakiś inny zapach Avonu to może się dogadamy :)

Ja mam na wymianę kilka rzeczy: Yves Rocher Nature -50 ml,nieruszane Yves Rocher Clea-użyte może dwa razy Yves Rocher Voila D\'Ambre -użyte trzy razy Avon Surrender-brakuje 5% Avon Tomorrow-zużycie minimalne. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam.Mail jest.

Agula - nie ma sprawy tylko musisz napisać czy któryś Ci sie podoba, cenę uzgodnimy na gg albo mailem:) :)Violette- jest w tubce fiołkowy na ustach jest bezbarwny z lekkim poblaskiem fioletu- jasnego- leciutko pod słonce- rewelacyjnie to wyglada i ma przepiekny zapach :)Framboise pachnie malinkami ( mniam ) i w tubce jest rozowy a na ustach bezbarwny z mega połyskiem- i ma leciutki brokacik- na pewno n ie jest to wielki brokat sylwestrowy:) odezwij sie na gg 646362 albo na maila mysterious1983@go2.pl

Gość koszalinka nr 2
na wymianke posiadam: 🌼błyszczyk Avon glazewear kolor golden- nowy, nieuzywany 🌼tusz diorshow- czarny- zostalo ok 1/2 🌼wode celebre 1.2 z 50 ml 🌼 cienie gosh- potrojne- zielenie- uzyte ok 2-3 razy

Gość koszalinka nr 2
waniliowa- niestety nic mi nie przypadło do gustu:)

Gość
Avon Tomorrow-zużycie minimalne. jeste chetna juz pisze na maila:-)

Gość
Do Egzaltowanej idiotki:-) chce tomorow poslalam Ciu maila link do watku na wizazu jest w tym watku:-)

Gość gryzelducha
- "Eau Torride" Givenchy 50ml - zużycie około 0,5cm - "Eternity" Calvin Klein 50ml - zużycie około 1cm

Gość gryzelducha
Etiaxil pod pachy niebieski użyty raz. Mam alergię :(

Gość gryzelducha
A co masz na wymiane? te perfumy w sklepie kosztuja 270zl za 50ml :D A ja mam 49ml...

egzaltowana- co chcialabyś za Ming Shui- kocham ten zapach- jaka jest jego pojemność i jaka wersja?

Gryzelducha- nie wiem ile Ty dałaś ale na allegro można je kupić za 100zł już a w sklepie internetowym za 150 :). A co Cię interesuje? mam nową wodę Blue Rush dla niej z Avonu i nową z Oriflame Life Circle Sap. Mam też: - samoopalacz w sprayu z Avonu, - diamentową szminkę Sparkling Pink - maseczkę aloesową - dwustopniowy peeling z Avonu - mikrodermobrazję z Avonu-użytą tylko raz bo mnie podrażnia - eksfoliująco-rozgrzewającą maseczkę Piaski Arizony

Gość gryzelducha
Ja dalam 180zl :D Ale, czekaj, przejrze swoje zapotrzebowanie :D

egzaltowana- więc co chcialabyś w zamian...moze wypisz czego poszukujesz...poszukam...moja lista na 1 stronie- z tym, ze JUICY TUBES JUZ JEST NIEAKTUALNE Muszę pójść do sklepu YR bo teraz nie jestem pewna...podstawową wersję uwielbiam jagodzianka...interesuje mnie diamentowa szminka i mikrodermabrazja...czego szukasz w zamian?

Gość iw_80
Hej Dziwczynki! a davidoff cool water zadna nie chce kupic?

glam shine juz opisywalam- 41 to seria holographic- w opakowaniu wyglada na braz ale na ustach jest taki brazowo-fioletowo-bezowawy natomiat drugi glam shine to sredni, bardzo elegancki róż Clinique to tez sredni róz i mega polysk- ale raczej ciepły, jasniejszy niz ciemniejszy...zalezy jak kto okresla \"sredni\"