Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinka nr 2

Wymieńmy się kosmetykami, których już nie używamy PART II

Polecane posty

Gość aalberta
błyszczyk diorkiss (nieuzywany) wymienie na kredke do oczu dobrej firmy czarna, ciemno szara badz brazowa ewentualnie interesuje mnie bielizna ( ten staniczek 75 B od lupo linr :) )

Gość aalberta
diorkiss zielony 308 granny smith :)

Gość witka
ja troche o czym innym.... chusteczki do demakijazu.przyznam szczerze ze ich uzywanie jest bardzo wygodne, a juz nie mowie o tym jak jestesmy w podrozy lub w pracy i szybko chcemy poprawic sobie makijaz.jest tylko jeden problem. nie uwazacie ze sa one za drogie?moze kupujecie gdzies jakies za kilka zl?a moze ktos ma na sprzedaz, wymiane?

Gość Wlosek
ja kupuje calkiem niedrogo Garnier do cery normalnej i mieszanej za ok 8 zl ale w holandii.bardzo dobrze zmywaja makijaz i uzywam kiedy potrzebuje bo na taki luksus cenowy moge sobie pozwolic:))moge sie wymienic na cos.pzdr

Gość witka
Wlosek a na co chcialabys sie wymienic?w sumie nie mam nic takiego.a moze moglabys odsprzedac mi kilka opakowan jak to takie tanie.mialabym na caly rok:)

Gość iw_80
kosmetyczka szczecin wiesz pierwszy raz sie chce wymienic poniewaz kupila cień manhattan, podwójny, perłowy i jasno różowy z takim tuszem do kreseczek w zestawie ale mi nie odpowiada i pomyslalam ze moze na cos go wymienie poniewaz i tak nie bede go używała, nie wiem czy chcialabys taki cien? moge wyslac Ci go pierwsza wraz ze znaczkami na moja przesylke, pozdr

Gość Lerajie
Ja mam perfumy love is eternity by MaxVinzent ma EDP 100ml orginalne!! jest zuzyte ok 45ml czyli została wieksza połowa. Chetnie sie zamienie prosze tylko o kontakt na e-mail lerajie@o2.pl poniewaz nei ejstem tu czesto. :*

Gość a co to znaczy...
większa połowa ??? Połowy są zawsze równe !!!!!!!

Gość kosmetyczka_szczecin
iw akurat taki kolor cienia nie bardzo mnie interesuje,jeśli chodzi o cienie to raczej fiolet,srebro,róż-ale ciemny intensywny

Gość kataryna
A czemu właściwie chcecie się wymieniać?? Nie podobają się wam te rzeczy, kupiłyście i nie są potrzebne, czy są nic nie warte??

Ja na przyklad chce odsprzedac Pure Purple, bo dostalam ten zestaw w prezencie i stwierdzilam, ze zapach nie jest w moim guscie. Przypominam: mam zestaw Pure Purple Hugo Boss- EDP 90 ml + balsam do ciala 150 ml. Nowe. Pozdrawiam

Gość
Sunlight Ja bym sie chetnie wymienila na ten pure purple ale sama wode:-) Wymiana wchodzi w gre? \"Idiotko\" Wyslalas to elvie? Minal tydzien a Ty sie nie odzywasz Prosze odezwij sie na kafeterii,bo zaczynam siemartwic,czy kiedykolwiek dostane od Ciebie paczke...

Gość
Aha ten teks o Elvie mial byc do: waniliowa mandarynka

Narnijka>> Wolalabym odsprzedac, ale czasami moze mnie cos szczegolnie zainteresowac i wtedy sie wymienie;)

Gość do góóóóóry

Gość topic is dead

Gość powiem jedno
nie wymieniajcie się...opisują tu dziewczyny co mają na wymianę a wysyłają co innego.Dałam się już 2 razy naciąć na innym forum.

Gość
ja sie dwa razy wymieniwlam na tym forum i dwa razy bylo wszystko ok:-) Jagodko paczuszka przyszla:-) Sunlight A co do purple purple-mam Friase YR i Mure Sauvage YR,nenonature cocon YR wersje torebkowa(zostala)1/3,zartcreme babydream..na razie tyle znalazlam:-)

hmmmm... ja mam do swojej skromnej wymiany 🌻Clearasil - Complete - matujący krem nawilżający (nieużywany) 🌻Avon - oatmeal hand cream - krem do rąk z owsem (nieużywany) 🌻Eris - Under Twenty - capuccino - puder antybakteryjny w kremie (zostało ok.70-75%) 🌻Nivea - Fresh - antyperspirant bez alkoholu (nieużywany) 🌻Lumene - Skin Couture powder - nr5, odcień do średniej i ciemnej karnacji. używam od miesiąca, ale zużycie nie jest większe niż 1% ! 🌻 Antidral - zostało odrobinę więcej niż 2/3 🌻 Avon - Clearskin - Balanced cleanser/mask - kremowy preparat oczyszczający z glinką - zostało ok. 95% 🌻Eris - Lirene - Nature Matte Foundation 7h - fluid matujący, odcień 14, karmel (nadaje się do średniej i ciemnej karncji, zostało ponad 90%) Może ktoś będzie zainteresowany:) Kosmetyki te nie są trefne albo przeterminowane. Po prostu przerzucam się na Naturę :D Czekam na wszelkie propozycje, zarówno naturalnych kosmetyków, jak i innych.

Gość w góóóóóree

Gość ciągniemy w góóórę

Dziewczyny ja mam do oddania takie kosmetyki: - serum na zniszczone koncówki Avon 1 raz uzyte - cien do powiek Perfect Wear odcien Classic Grey wypróbowane tylko na dłoni 1 raz - szampon i odzywke gliss kur do brązowych włosow 1 raz uzyte - AKTYWNE SERUM ANTYCELLULITOWE LIRENE (pomaranczowa tuba) - 1 raz uzyte BARDZO ZALEZY MI NA WYMIANIE LUB SPRZEDAZY TYCH KOSMETYKÓW!!! Zapraszam :)

Gość dziewczyna zołnierza
ja mam błyszczyk z manhatana 9ml uzywany gora 2 razy kolor jasny braz coz ze złotem i brzoskiwnka:p bardzo ładny ale akurat mi nie pasuje :( kuferek z avonu błuszyczyk jasny albo ciemny roz z avonu uzywany raz nazywa sie "Dusty Mauve" jest w jakiby kostece owteiranej tusz z avoby "efekt sztycznych rzesów" uzywany kilka razy ale duzo tam jest tego płyn do kapieli z avonu wanilia i mleczko sojowe - nie uzywane,dostalam go od mamy ale jak czuje zapach wanili to... i brazujacy balsam z soraya nie uzywany

zuzka 92 ja bym byla zainteresowana tym fluidem ;)

i sorry za błędy więc otwierany* z avonu*

i efekt sztucznych rzes ehh analfabetka:p

Tanzerin: jestem zainteresowana tym szarym cieniem, albo serum na zniszczone końcówki. Jeżeli coś byś sobie upatrzyła z mojej listy, to zapraszam. Dziewczyno żołnierza: Jak nazywa się ten błyszczyk z Manhattana? poleciałabym do drogerii i sprawdziła kolor :) Aha, chodzi Ci o ten fluid z Lirene, tak? :) Pozdrawiam

nazywa sie TWIST & TASTE