Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąs wąs wąs... bleee.

Wąsik !!!!

Polecane posty

która ma? jak usówa? jaka ma karnacje? czy bardzo boli? jak czesto i czym usowa? i czy jak odrasta wyglada bardzo żle?

no napewno ktoras ma. poradzcie ;))

Gość to ja...///
ja usówam i jest git .

Gość matkoooooooooooooo
nie "usówam" tylko "usUwam" wy wąsate ketynki

Gość ja proponuję
pojsc pierwszy raz do kosmetyczki,zabieg nie jest drogi a zobaczysz i nauczysz sie jak to sie robi. Później kupisz sobie plasterki z woskiem i sama juz bedziesz usuwać. Sama depilacja nie jest moze przyjemna ale za to wyniki i masz spkojną głowe na kilka tygodni.

Gość ja proponuję
no nie wiem. Ja tez kiedys rozjasnialam a potem poszlam do kosmetyczki. Ja mam spokoj na kilka tygodni ale to wiesz kazda moze miec inaczej. Natomiast pewne jest ze dobrze wydepilowane wlosy odrastaja ciensze i czym czescie depilujesz tym masz je slabsze

Gość WĄS WĄS WĄS... BLEEE.
No tak ale... czy odrastające nie wygląda gorzej? i takich krociuśkich nie da sie usunąc. a jak podczas calowania zaczne kloc swego faceta to będzie porażka ;(( a u kosmetyczki ile to kosztuje??

Gość ja proponuję
aha a karnacje to mam taka sredna ani za jasna ani za ciemna ale slonce lapie nieprzecietnie szybko. Ja mysle ze jak pojdziesz do kosmetyczki to sie wszystkiego dowiesz. jesli nigdy tego jeszcze sama nie robilas to na prawde odradzam uczyc sie sama na sobie, mowie ci umow sie do kosmetyczki to trwa krotko i nie jest drogie.

Gość ja proponuję
no to ci mowie ze odrastaja slabsze ale tylko jesli je dobrze wyrwiesz tzn z cebulkami bo jesli je zerwiesz a cebulki zostana no to wtedy sie wzmocnia i faktycznie beda rosly grubsze.Dlatego idz do kosmetyczki po kilku razach juz sama bedziesz sobie robila.A kosmetyczka to nie wiem ile teraz kosztuje, moze 15 moze 20 nie ma pojecia. Ja bylam dawno temu wiec nie wiem jakie sa teraz ceny

Gość wąs wąs.
hmm a czy da się przy pomocy plastra wyrwac bez cebulki? glupio mi iśc do kosmetyczki ;((

Gość jeszce ja coś powiem.
wąsom mówimy nie ;))

Gość żubr powstaje z jęczmienia
plasterek z woskiem ułamek sekundy i po sprawie! "wąsate kretynki" hehhe. leżę i kwiczę! ludzie to jednak popi............są :)

Moja przyjaciolka ma wasik i kiedys mialam paste cukrowa w zanadrzu...wiec jej wydepilowalam:) A czy boli? Trzeba by bylo sie jej zapytac;) Teraz musze jej znowu zrobic;)

Gość 54644
penseta standartowo codzienne wyrywa po 3,4 sztuki włosków i plasty specjalne do twarzy raz w miesiacy. Mnie nie boli i plastry moge uzywac prze wyjsciem nie mam śladu po nalozeniu fluidu. Plastry uzywam Joanny opakowane kosztuje ok 7zl