Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gregia

siostra mojego chłopaka

Polecane posty

w mom zwiazku wszystko by bylo super i pieknie gdyby nie siostra mojego chloapka.nie wiem czy ona jest o mnie zazdrosna czy o brata ale to od poczatku.z chloapkiem jestem od 5 lat przez pierwsze 2 lata jak bylam zmoim chloakiem to musze przyznac przyjaznilam sie z jego siostra latalysmy razem na dyskoteki do kina i do pubu na piwko.Lecz po tych 2 latachj cos sie zaczelo psuc!zaczelo mnie to wkurzac ze wszedzie ja ze soba bierzemy na imprezy wypady czy nawet sylwestra wzedzie gdziee sie dalo ale jak ona szla na imprezy to nawet slowem sie nie odezwala ze moze bysmy poszli razem lub zeby cos sama zaproponowala.powiedzialam jej o tym wprost ale sie obrazila.nie ejstem z takich zeby komus w tylek wchodzic i jakos nie rozmaiwlasymy ze soba z 3 miesiace ale wystawilam reke pogodzilsymy sie chociaz juz kontakt nie ten sam.Jakos z 1,5 roku temu ona pzonala chlopaka sa razem.jakos na samamy poczatkju jak sie ona z nim zaczela spotykac to doszlo do dosyc powaznej klotni miedzy mna i moim chloapkiem(a jej bratem) a nia i jej chlapakiem. od tamtej pory czyli ponad roku nie rozmawiamy ze soba.Na poczatku nie zwracalam na to uwagi ale teraz po roku ta sytuacja mnie zaczyna meczyc.czuje sie zle z tym wszystkim.Bardzo chcialabym z nia moc jak keidys rozmwiac.bardzo bym chciala zebysmy sie przyjaznily tak ajk keidys ale nie wiemczy to ejst mozliwe.ona spedza czas praktycznie tylko ze swoim chlopakiem wiec chyba i tak by nie miala dla mnie jzu czasu.a takie nieodzywanie to ejst meczace dla mnie nawet jak siedze u mojego chloapka w domu to sie czuje zle i tak nieprzyjemnie.wogole sobie nie wyobrazam przyszlosci z moim chlaoakiem w takiesj sytuacji.bo co to za rodzina jak sie tak z jego siostar nieodzywamy!!!tym bardziej ze to jedyna rodzona siostra.ale reki raczej chyba nie potrafie wyciagnac do niej pomimo wsyzrko.wychodze z zalozeniea ze jezlei by ona tez pragnela zgody to by samam dala mi jakis znak czy cos.a moze po prostu tak ejst zakochana ze liczy sie dla niej tylko jej chlopak i nikt wiecej.czy bedziemy meic jescze takji swietny kontakt jak keidys??????jakie sa wasze opinie.moze jakies rady dla mnie amcie kochane.z zgory dziekuje i pozdrawiam!!!!!!!

Gość gej hgejowi
widać ma chrapkę na swojego własnego brata