Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lananaaaa

DLACZEGO TERAZ W POLSCE JEST KULT GRUBYCH LUDZI?

Polecane posty

Gość lananaaaa

czytam watki chudych dziewczyn co rozpaczliwie chcą przytyć i niestety to prawda ze chudzi ludzie są wysmiewani i wyzywani od anorektykow podczas gdy grubi nie..to smutne ze tak wszyscy sie nabijajaz chudych osób ;(

Gość masz racjeee
ja waze 50 kg a mam 168 cm wzrostu i kazdy sie smieje ze nicnie jem w domu i zebym cos zjadła w koncu bo chyba nic nie jem:(

Jakos wszedzie widze, ze to wlasnie z grubych sie nabijaja najwiecej. Coz, mamy taki narodowy charakter, ze nabijamy sie niestety ze wszystkiego, ludzie zawsze wynajda cos do skrytykowania, po prostu olej to 🖐️

Gość gaaalkomania
NARESZCIE KTOS POWIEDZIAL PRAWDE!! zawsze w szkole wysmiewają sie z mych szczuplych kumpel a z grubych nigdy...też nad tym myslalam.. potem me kumpele w kiblu placzą ze wszyscy mówią ze wygladajajak anorektyczki..a wcale nie sa takie chude..

Gość idijdiwsdiwsdc
:IKKKKKKKKKKKhahahhahahaa

Gość surface
racja, na grubego złego słowa powiedzieć nie mozna, a na chudego to owszem, bo przecież jemu nie będzie przykro.........:O przecież grubemu nikt obcy nie powie w twarz, żeby schudł co nie co, albo coś w tym stylu, a chudemu to kazdy komentarz mozna powiedzieć...

Gość po co sie wymiewac z grubych
kiedy juz sie z nich szydzi i obraza ???

Gość lananaaaa
zmartwiło mnie to strasznie gdy pewien znany rezyser zaproponował mi rolę w filmie fabularnym o Auschwitz +++

Gość xcx
dokładnie z tym samym sie spotykam. mam 169 cm wzrostu i 53 kg i coraz ktos mi mówi jaka jestem chuda i ze powinnam przytac. i co najgorsze są to ludzie, którzy wiedza ze staram sie przytyc. Zatem chyba powinni sie domyslec ze sprawiaja mi tylko przykrosc. I zgadzam sie z tym ze ludzie uwazaja ze nie wypada powiedziec ze jest sie za grubym ale ze za chudym to i owszem.