Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobryDucH

INTERNETOWA SPOWIEDŹ wyznaj co masz na sumieniu......

Polecane posty

Gość DobryDucH

Dawno nie byłeś? To masz okazję........

Gość ninua 155
zdradzilam sowjego faceta z ktorym jestem 4 lata

Gość a co to jest sumienie
? :D

Gość ninua 155
a i ukradlam kase starym i nieraz podkradam innym jestem kleptomanka ale tylko i wylacznie na kase jestem zlosliwe kazdemu potrfaie uprzykrzyc zycie ale z ta zdrada najbardziej mnie dusi zdradzilam go 2 razy raz z bylym na poczatku naszej znajomosci i pol roku temy z dawnym kolega mielismy rozterke i nie uwazam tego za zdrade ale bylam z innym w lozku nie wiem czy w ogole powinnam mu powiedziec ale raczej nie powiem bo wiem ze bylby koniec naszej milosci :(

Gość Powele
ja jestem zakłamana

Gość agusia1504
potrafie byc wredna zaklamana i zlosliwa baaaaaaaaardzo wcielony diabel

Nie bylam w kościele i to już dawno. Wczoraj ale przez telefon troche sie unioslam na mojego faceta ale dzis juz jest ok. A tak jestm dosłowbym ANIOLEM no jeszcze zdarza mi sie podnieść głos na moje dziecie acha największym moim ostatnim przewinieniem jest siedzenie na kafe i marnotrastwo drogocennego czasu ktory powinnam spożytkowac na prasowanie:(

>>>>>>>>>Cierpliwa :D fajna ta Twoja spowiedź nie dojadłam obiadu i wyrzuciłam go do śmieci, fałszywie śmiałam się z dowcipu kumpla, kłamałam

Gość upppppppppppp
coś mało tu grzeszników wierzyć się nie chce :D

Gość o la la
:Ddobra ta spwiedź :D

Gość DUŻY PEniSS
:D buhahahaha

calowalam sie z kolezanka. 1-wszy raz na trzezwo. no i sie dotykalysmy tu i tam :P nabluzgalam ksiedzu, bo mi nie chcial dac swistka ze jestem bierzmowana 😠 znowu ukradlam kase ojcu :O qrwie na prawo i lewo wiecej grzechow nie pamietam :O

Gość znowu kłótnia
bo jestem niezrownowazona emocjonalnie rozumiem ale jak on do mnie mowi wujszczać a mnie sie chce siku to jakbyście reagowały spacer mu sie nie podoba bo nie poszlam z nim do pubu ja juz nie wytrzymiję

1.powiedziałam wykładowcy, że ma \"posrane we łbie\" 2.wyrzuciałm do kosza babci radio bo ciągle rydzyka słyszała 3.ciągle wyprzedzam na trzeciego i trabie na wszystkich

Gość pieprzylam sie
w poniedzialek a nie mam slubu rzecz jasna na dodatek w pupe tez - i teraz mnie boli boje sie ze moge byc w niechcianej ciazy i rozmyslam o aborcji w Holandii w razie czego mam nadzieje, ze nie bede, boweim wtedy zjede z nieczystej drogi i z powrotem zaczne zyc w cnocie (choc samej cnoty niesety juz nie posiadam) czego barzdo zaluje - jednak a teraz z tym samyhm do ksiedza? o ludzie - to jednka tu lepiej

Gość rumiany Boluś
me sumienie dręcza ..... te okazje niewykorzystane.

Gość mialam romans
z żonatym mezczyzna. nikt nie wie. czuje okropne wyrzuty sumienia, bo chcialam,zeby sie rozwiodl.dopiero potem zmadrzalam. ale nie moge sie z tym pogodzic do dzis.

Gość ajaaaa
to dlubie w nosie jak nikt nie widzi:P

Gość czasami się podszywam

Gość ddddddddddddddd
kłamałam rodziców,że .....................4 lata studiowałam, a przerwałam na pierwszym roku....Sama się przyznałam we łzach nie tak dawno...ulżyło mi....bo w niczym innym nie kłamię :) i poza tą jedną rzeczą która mi zabrała pół życia nwerów jestem OK......................PS-a i tak jestem studenką 3go roku (tyle,że tam gdzie chce)-więc rodzice mi wybaczyli :) całe szczęscie :)

Gość shdfocisdhnoclned
palę już kilka lat fajki a rodzice do tej pory nie wiedzą (sami nie palą!!!) a nie chce sprawiać im przykrości.........to moje jedyne kłamstewkoooo :)