Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1504

Konto internetowe BPH......

Polecane posty

Gość agusia1504

Ma ktos z was konto internetowe w banku BPH? mam problem moze ktos by mi pomogl otóz nie moge dodac nawet utworzyc liste do których chcialabym robic przelewy jest potrzebny jakis klucz, ktory juz sobie zablakowalam poprzez wpisanie hasla Kobieta podczas podpisywania umowy o niczym takim mi nie mowila...i nie wiem co mam teraz zrobic Bardzo prosze o pomoc

Gość napisz po polsku
to może ktoś zrozumie

Gość agusia1504
moze i napisalam chaotycznie...a wiec chce dodac pewne osoby od ktorych dostalam kase na konto na moja liste ale nie moge bo pojawia sie cos tam ze mam podpisac i jakas autoryzacja kliknelam na sms dostalam na komorke i wpisalam a kolejna operacja to wpisanie jakiegos klucza nie wiem co to jest jakies haslo niwiadomo skad Bardzo prosze o pomoc

Gość agusia1504
Bardzo prosze o pomoc :(

Gość dupą
Infolinia: 0 801 321 321 Bankowość telefoniczna: 0 801 66 55 66

Gość agusia1504
a napisac niekt nie moze..nikt z was nie ma konta unternetowego w BPH ? Chce wiedziec jak to sie robi czyli dodaje osoby do tej listy i co to za klucz?

Gość agusia1504
?

jesli dodane osoby nie mają autoryzacji pobierasz kod z bazy, wpisujesz kod z sms\'a -> Ok potem hasło do klucza a klucz to jest Twoje hasło (jak na stronie gdy się logujesz)

Gość agusia1504
o dziekuje A jesli nie widzialam jaki to i zablokowalam to musze zrobic zeby odblokowac?

Gość agusia1504
?

a tego to nie wiem na 100% :( może powtórz cała operacje od początku? powinno pomóc

Gość agusia1504
Probowalam pare razy zrobic to od pocztaku ale namieszlama na poczatku i teraz wyskakuje mi jakis kimunikat ze w bazie nie ma autoryzacji czy cos takiego ale bardzo dziekuje za odp jutro i tak musze isc do oddzialu tego banku :(