Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewkamarchewka

Który wózek najlżejszy?

Polecane posty

Gość uppaaa
tez ciekawam

Gość no ale jaki wozek
?? gleboki? spacerowy? parasolka? uniwersalny?

Gość niedługo rodzę
mieszkam na 4 piętrze i też szukamy z mężem lekkiego wózeczka dla naszego dzidziusia. które są najlepsze? ostatnoi znależliśmy jakiś polski wózek, uniwersalny czyli tzw. 3-funkcyjny ważył 12 kg. czy to dużo? dajcie znać!!

hej, lekkie wozki sa fajne, ale musisz wziac pod uwage jakosc naszych chodnikow i to ze jezeli spadnie duzo sniegu mozesz miec problem z przejezdzaniem przez breje o ile wozek nie bedzie miec sporych kolek a te niestety stanowia najczesciej prawie 1/4 wagi wozka poza tym w tych ktorych jest rama z aluminium moze ona byc nietrwala i ulegac wygieciom badz wrecz zlamaniom poza tym coby nie mowic wozek musi byc stabilny i w zwiazky z tym musi miec mase co oczywiscie nie oznacza ze te super ciezkie czyli ok 20 kg np tako sa super

Gość implast
wozek - specerowka + gondola (osobno) za 1500zl (nowy model - volant) stelaz ze stopow aluminium, duze kola - ostatnio piankowe, co zmniejsza wage waga 12kg z kawalkiem mozliwosc wpiecia bezposrednio na stelaz fotelika samochodowego - niesamowicie ulatwia wyprawe do marketu, czy w innej sprawie autem naprawde trwale - polecam bez mrugniecia okiem o ile ktos chce oczywiscie zainwestowac w jakosc i komfort - poltora tysiaca nie chodzi piechota w koncu

Dziękuję za wypowiedzi. Mam termin na 1 lutego, więc interesuje mnie wózek uniwersalny. Interesowałam się Implastami, ale słyszałam, ze jest problem z dostępem do wpinanych w stelaż fotelików. Mieszkam na 3 piętrze bez windy, więc zdaję sobie sprawę, że muszę więcej zainwestować. Zaczęłam odkładać na Quinny z fotelikiem meaxi cosi, ale mój mąż stara się mi to wybić z głowy :o(. Poza tym widziałam je tylko w necie...

Gość implast
juz nie ma problemu z fotelikami do implasta byl przez pewien czas, bo inna firma wchlonela firme produkujaca foteliki rowniez dla implasta i stad przez pewien czas byl przestoj - teraz juz jest normalnie, fotelik bez problemu dostaniesz - koszt 385zl + adaptery za ok 40zl w komplecie do wozka jest tez moskitiera i folia przeciwdeszczowa w komplecie do fotelika - pokrowiec na nozki i daszek sloneczny osobiscie mam implasta - volant 3 + fotelik wiec to info z pierwszej reki :-)

Gość zagma-bolero 670 zł -leciutki

Parasolka GRACO. Dokładnie przejrzałam wagi wózków ponieważ mieszkam na 3 piętrze i musiałam sama go nosić. I oczywiście dziecko. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.