Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc wysoka

Jak sie optycznie zaniżyc wzrost ????

Polecane posty

Gość dosc wysoka

dziewczyny poradzcie jak optycznie obnizyc wzrost,mam 174 moj przyszły ma 176, jest jak widac wyzszy ale tego nie widac bo ja mam dlugie nogi,nie chce byc wyzsza od niego, jaka sukienke radzicie ,albo jaki fason garnituru zeby on wydawał sie wyzszy??? dzieki

ja mam 175 cm wzrostu i uwazam, ze to moj atut :)) buty do ślubu - obcas 6 cm - nie ma sie czego wstydzic ;P

hehehe... bardzo śmieszne! jak dziewczyna włoży buty na sześciocentymetrowym obcasie, to jej partner będzie od niej niższy! a jeszcze fryzura.... hmmm... może on powinien włożyć buty na wyższym obcasie, na pewno są takie

Gość A PO JAKA CHOLERĘ
?????? Dziewczyno, bądz naturalna, przeciez i tak wszyscy wiedzą, że jesteście prawie tego samego wzrostu, a jeszcze włożysz obcasy! Lepiej idź usmiechnieta i wyprostowana, promieniejąca szczęściem, a nie zgarbiona i niepewna, bo jesteś wyższa... Bez sensu. Na pocieche dodam, że ja i mąż mamy po 181 wzrostu, a ja na slubie miałam takie szpilki, że byłam o pół głowy od niego wyższa! I nikt na to nie patrzył, bo wiadomo było, że chcę ładnie wyglądać, w zgrabnych pantoflach, a nie jak kaczka na płaskich , "bo nie mogę być od niegowyższa". Za kilka lat będziesz sie smiała z tego dylematu :)

Gość nie rób z męża pedała
i nie każ mu przypadkiem wkładać butów na obcasie, bo go ośmieszysz na wieki!!!!!

jas pomimo sporego wzrostu mam wszystkie buty na obcasie przynajmniej 6 cm - a moj narzeczony ma 185 cm

Ja mam 180 cm, mój przyszły mąż jest tylko 3 cm wyższy i nie mamy w związku z tym żadnych problemów :-)

u mnie tez jest podobnie... narzeczony jest o 1,5 cm wyzszy :D Mam 177, a on niecale 180. Kiedyes sie przejmowalam bardzoej... ale juz mi przeszlo Buty kupuje na niskim obcasie, bo na wysokim i tak bym sie zle czula :o Teraz robia takie ladnie wyprofilowane na 3-4 cm i wydaje mi sie, ze takie w zupelnosci wystarcza. Buty meskie (wyjsciowe) maja tez ok 2cm podeszwy, wiec sie to jakos wyrownuje, a nie wydaje mi sie zeby te 2 dodatkowe cm byly problemem :) ja jestem szczupla, on ladnie zbudowany... wieci tak slicznie razem wygladamy :P