Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaba

Co to znaczy jak w skanowaniu...

Polecane posty

Gość kajaba

mam taki komunikat? C / afvob.exe to niebezpieczny program trojana Spyware.Small Dg. Moze mo ktos przetłumaczyc bo nie znam angielskiego? i wogole co to jest te ''exe''

Gość kajaba
mam taki komunikat ze C:/Program Files Morpheus Toolbar.dl to niebezpieczny program (trojan):Trojan.WinSpay.e.Zaleca sie skasowanie pliku...ja kasuje ale nie mozna, a podczas skanowania inne pliki udało sie skasowac, wiec nie wiem co mam zrobic?Chciałam odinstaowac Morpheusza ale sie nie da, co mam zrobic?

Gość kajaba
ktos na forum dał mi stronke z programem do skanowania, wiec tak zrobiłam, jestem laikiem wiec nie wiem co to za tryb awaryjny:(

tryb awaryjny jak sama nazwa wskazuje jest to tryb awaryjny... Przy uruchamianiu kompa wcisnij f8 (komp uruchomi Ci sie w trybie awaryjnym) i wtedy sprobuj usunac. (jakbys miala win98 to chyba f4 - zreszta zobacz sama)

Gość kajaba
jak cche usunac Morpheusa to pisze ze nie moge bo plik jest uzywany przez inna osobe lub program ,,,,co mam zrobic? moze te skanowanie w trybie awaryjnym cos da, ale jak to zrobic, nie mam pojecia?podpowie mi ktos. proszę!!

Gość kajaba
mam win xp, ale kiedy mam wcisnac te f8? w ktorym momencie? i dalej co mam zrobic?

no jak Ci to inaczej wytlumaczyc...??? W awaryjnym trybie przeskanuj, usun, jak antyvir nie zechce to recznie, przez panel sterowania... Jakby byl strasznie upierdliwy to jeszcze z rejestru ale jak jestes laikiem to raczej nie radze ;) I tyle. Po prostu uruchom kompa w trybie awaryjnym i sprobuj wtedy!! A jak uruchomic to juz napisalam :)

f8 podczas uruchamiania, jak nie wiesz dokladnie kiedy to wciskaj co chwile... Jak to co wtedy!! Zapuszczasz program - moze wtedy usunie, a jak nie to przez Dodaj/Usun programy i juz :)