Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bacioni

ALKOHOL, co byscie polecili do picia? Pije sama...

Polecane posty

Gość roadrunner
finlandia cranbery + sprite = lajcik

hehe, o tak to w takim razie czego najbardziej opczekujesz nie wiem od faceta, znajomych itp kiedy masz zamiar sie upic na wesolo? mi choilera humor psuje narzekanie roznych ludzi na muzyke, brak checi do rozluznienia sie, a przeciez to nie mozliwe dogodzic kazdemu pod kazdym wzgledem, zwlaszcza jak party wypasione na wielu ludzi... czyli kompromisy gora

Gość pikna Zuza
heh,ja raz sobie tak zrobiłam,świeczki,zapachowa sól do kąpieli, gorąca woda i kieliszek szampana(moja wina że byłam naczczo:O ) i nie mogłam wyleść z tej wanny:D aaa i do tego płatki róż były:):):)

Gość roadrunner
świeczki ... hmmm...to też lubię

ale to full wypas, a problem z wyjsciem z wanny to wiesz: \'dzien bez przypalu dniem straconym\'

E tam. Jak impreza jest u mnie to muzyke kazdy dla siebie znajdzie. Ale i tak zawsze ja robie za dj-a:) Terroryzuje wszystkich :) I nikt nie narzeka. Spotykam sie z ludzmi po ktorych wiem czego sie spodziewac. Wkurza mnie narzekanie na prace i takie tam pierdoły, bo po to sie spotykamy zeby sie bawic a nie dołowac. Porozmawiac mozemy w dzien przy kawce, a nie w duzym gronie przy alkoholu. O! Wsio:)

Gość pikna Zuza
Bacioni >dlatego najlepsze impreski są wśrod znanych sobie osób, i tak samo zakręconych,i muza z kompa na zyczenie....:D no w knajpach z tą muzyką bywa różnie:O

yeah dokladnie, nie wiem moze to dla mnie przeszkoda ale jak nie mam fajnej muzy to czasami trudno cos rozkrecic, nie mowie cos co JA lubie, ale cos dobrego, z gustem, wystarczy sie otworzyc tylko, a imprezy w pub\'ach? co myslicie? ale to chyba bardziej jak nowe znajomosci masz ochote zawrzec:-)

pikna zuzo.... czyzbys nalezala do elity osob fajnie zakreconych? takich jak ja;-) hehe fajnie wiedziec ze jest nas wiecej...

Ja mam trzy ulubione knajpy w miescie swoim.Moge tam isc sama i nigdy sama nie bede :) Po dyskotekach nie chodze bo nie lubie. Muzyka i ludzie swoi:)

No dziwczynki miłego wieczorku życze:) Ja uciekam bo idzie moja głupsza połowa . Niesie piwko. Z nim problemu nie ma, bo zawsze jestesmy pozytywnie rozkreceni.Do kompa sie nie dotyka wiec muza leci moja:) Nie narzeka. Jak zaczyna zostaje wygoniony do sypialni...a ja na kaffe :) Pozdrawiam i do nastepnego wieczorku przy wymyslnych trunkach:)

Gość pajęczynka
ludzie ale ja za każdym razem mam potężnego doła po wypiciu, bez względu na to jaki miałam dzień.....na trzeźwo moje życie jest ok i nie mam na co narzekać ale po drinku..masakra!!!!dół niewyobrażalny i w ogóle zrujnowane życie!!! masakra!!! nie rozumiem jakalkohol może wyluzować...czasem lubię sobie wypić drinka ,ale normalnie się boję i nie chcę sobie psuć humoru :-)

Gość pikna Zuza
ehhh,jestem zakręcona :D i to czasem bardzo:):) też dopiero przy fajnej muzyce sie rozkręcam ale w knajpach to niestety rzadko puszczają to co bym chciała dyskotek też nie znosze....może byłam w życiu ze trzy razy.. no najbardziej odjechane imprezy to były w domu..nie ważne czy cztery osoby czy trzydzieści.....

Gość pikna Zuza
moloko>to miłego wieczoru:) pajęczynka>to może i lepiej faktycznie daj sobie spokój:) ja tam sie rozkręcam przy alkoh. i przy muzyce:)

wiesz monopole na pewno otwarte... masz skonczone 18? ;-) Moloko---------dzieki za wieczorek, i do siego

Gość Witamina*
ja chyba zaraz otworzę sobie piwko.przez tydzień byłam chora i nie mogłam pić zimnego jak górski potok piwa,a teraz,jak już moge (nie aż takie zimne oczywiście) to mój miły pracuje na 2 zmiane,do północy!!! bleeeeee....... napiję się sama,jak wróci to się zdziwi,że ma pijaną babe w pościeli hihi. nie, żartuję,nie upiję się,tylko 2 tyskie wychylę.pozdrawiam was!!! wasze zdrowie!!

dzieki witamina, ja teraz skazana na angielskie paskudne piwo, nawet nie wiecie jak tresknie za nasza wrka z sokiem;-)

Gość pikna Zuza
z sokiem imbirowym;) w lecie go nie podają niestety:O jak długo jesteś w GB?

Gość pikna Zuza
ehhh wakacje tuż po maturze były chyba najbardziej zajebiste jakie w życiu miałam...ehh ta beztroska... ja już po studiach,i zaczyna sie:praca i itd.........

pikna zuzo zakrecona------ zycie sie zaczyna dopiero, jaki kierunek skonczyklas? i pamietaj ze dzisiaj na wesolo pijemy:-) ;-)

Gość pikna Zuza
no fakt,zapomniała:)ale wspomnienia też są wesołe...po pijaku włażenie na łódke,włoczenie sie po plaży,skręcając sie ze śmiechu:) skończyłam administracje

Gość pikna Zuza
no mam nadzieje że jeszcze dużo przede mną:),kasa będzie,samochód sie kupi i w świat ......:) no ja już jestem podchmielona:)

hehe ale to dobrze zawsze lepij moze za dobrze nawet do przodu niz sie dolowac na maksa acha i sorki za zwloke ale na skype rozmawiam w miedzyczasie

a nie uwazasz ze dzisiaj nam sie babski wieczorek zrobil? zaden facet nie pije w tym sierpniu? czyzby wszyscy nagle spoboznieliii??? ;-) ale nie narzekam, milutko jest i tak dla przypomnienia, co pijesz aktualnie? ;-)