Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem..

Niespodziewany okres..

Polecane posty

Gość mam problem..

Mam bardzo duzy problem. Mam 18 lat. Bardzo boje sie wizyty u ginekologa, wiem ze jest to chore, ale sie boje! Nie wiem sama czego. A moj problem polega na tym, że ostatnio co tydzien dostaje okres. Raz on trwa 3 4 dni a raz caly tydzien. Taka sytuacja nadazyla mi sie w polowie lipca i dokladnie po tygodniu dostaje krwawienia :( Bardzo sie boje, że może jest ze mna cos nie tak? Chora jestem czy jak? Mam chlopaka z ktorym wspolzyje ale nie ma mozliwosci zeby byla to ciaza bo po pierwsze zawsze sie zabezpieczalismy, a po drugie uważam, że nawet ciąża by w taki sposob nie przebiegala wiec to chyba nie ejst to jak myslicie? :( Moj chlopak uwaza ze to chyba jednak moze ją gdzies przeziebilam czy co ? Nie wiem co myslec o tym mam :( Pomozcie mi .. bo narazie wiztyt u ginekologa to sie obawiam!

Idź koniecznie do lekarza. Poza tym, skoro zaczęłaś współżycie, to też powinnaś już mieć za sobą pierwszą u niego wizytę. Nie zwlekaj, nidy nic nie wiadomo.

Gość mam problem..
chyba sie wybiore bo tym razem to nadszedl czas....

Gość kochana smigaj do gine..
niech cie ktos wreszcie tam zabierze

Gość mam problem..
a myslisz ze to cos powaznego?

Gość mam problem..
heh .. musze ..:) i sie wybiore jakos moze i w tym tygodniu.

Gość mam problem..
no tak, ale wiesz ja sie boje nie wiem sama czego tak naprawde...

Gość mam problem..
nom ...

Gość mam problem..
hehe ja wlasnie najbardziej chce isc do kobiety.. bede sie lepiej czuc.. ale sama nie wiem do kogo gdzie co i jak :( a prywatne sa drogie? bo wole zaplacic niz byc zbadana .. wiadomo jak..

Gość white_orchidea
Wizyta prywatna kosztuje tak jak wyzej koleznaka powiedziala.. ja zaplacilam 70 zl. Jesli chodzi o twoj problem, to wychodzi na to ze do konca nie wiadomo co to moze byc. Jezeli miewasz bole na dole i robisz siu siu takie bardziej pod kolor brazowy TO JEST BARDZO NIEPOKOJĄCE. Ale pytanie czy tak masz? A jak wygląda twoj sluz? Czekam na odpowiedz. Moze odrazu ci napisze ze jesli bedziesz miala te objawy, to spodziewaj sie albo zapalenia, badz nie uniknione ze jestes w ciazy. Ale to nie mozna powiedziec na 100% Pozdrawiam

Gość mam problem..
to jest niemozliwe ze jestem w ciazy.. kiedy co i jak? niee to wykluczone. Niestey objawy ktore opisalas takie mam :( sluz jest brazowy.. a siu siu ( tak jak napisalas :() jest bardziej pod kolor brazowy :( Raczej martwilabym sie tym zapaleniem :(:(:(:(:(:(:(

Gość white_orchidea
uwazam ze powinnas isc do lekarza

Gość mam problem..
wlansie bylam w toalecie i polecialo mi troche krwi :(:(:(:(

wg mnie zapalenie przydatkow..lekarz nie gryzie..nie badz glupia chodzi o twoje zdrowie do cholery! chyba chcesz miec kiedys dzieci? jak tak to do lekarza marsz!

Gość mam problem..
a co do jest zapalenie przydatkow?

Gość mam problem..
heh .. w piatek na 8.45 jestem juz zarejstrowana do ginekologa. :) trzymajcie kciuki :)