Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdssfsd

ile trzeba gotowac kukurydze aby się nadawała do jedzenia?

Polecane posty

Gość fdssfsd

gotuje już godzinę i nadal twarda:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdssfsd
juz za poźno by zapiekać moczy się od godziny:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alinka83
hm to może jest stara,a nie mloda i dlatego tak się długo gotuje i jest nadal twarda :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdssfsd
jest dziś zerwana to chyba nie jest stara:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdssfsd
idę sprawdzić może stał się cud:o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hannaaa
ostatnio w mikrofali gotowalam 15min na max normalnie gotuje na oko jak jest miekka to jem:) smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdssfsd
jeeeest miękka:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdssfsd
dzięki jak wystygni to sobie w końcu pojem:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hannaaa
czasam posmaruje ja maslem:) mniam narobilas mi ochoty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość garkotłuk
Kukurydzę gotuje się około 8 minut. Później robi się coraz twardsza.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×