Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haNIAAAAA

Poleccie mi jakis darmowy program antywirusowy do sciagniecia z netu

Polecane posty

Gość haNIAAAAA

bo nie mam zadnego w kompie,,,znalazłam jakis MKS Vir, ale on chyba jest płatny, a ja szukam darmowego

Gość mozna skopiowac
no wiec darmowy dobry- bo nie mulący kompa program to ativir wersja classic znajdziesz na stronce dobreprogramy, moze nie uchroni przed lepszymi wirusami ale co komu po kompie 2 razy wolniejszym jak np przy nortonie czy kasperskim nie warto kaski wydawac no i nie sciagaj glupot

Gość rain killer
od avasta lepszy i mniej pamięciożerny jest AVK

Kump KomputerŚwiat z płytą za 4.90 lub bez za 2.90 tam jest NOD32 lepszy od Avast\'a i jeszcze na płycie masz Internet Translator - tłumacz angielskich stron www w pełnej wersji :)

do wyboru masz 3 bezpłatne antywirusy 1. Avast - najbardziej dopracowany i skuteczny,częste aktualizacje, chociaz najwolniejszy z tej trójki, ale w porównaniu do takiego Nortona czy Pandy jest super szybki:D 2. Antivir - wykrywalność wirusów tez dobra, czasami słabo pobiera aktualizacje, 3. AVG - najmniej skuteczny z tych trzech, ale też dobry i co ważne najszybszy antywirus obok NOD32

Gość haNIAAAAA
A w necie tez sa programy do sciagniecia płatne? bo sie zlekłam, sciagnełam program MKS VIR i wydawałao mi sie ze płatny, ale go nie zainstalowałam, tylko sciagnełam,,,a mi chodzi o jakis darmowy i dobry, to w koncu jaki?

Gość oj ty sierotko
przeciez tam jest napisane, ze np. avast jest bezplatny, nawet ja juz zdazylam sobie zainstalowac :) ale pojawilo sie pytanie :): jak odinstalowac nortona???? probowalam ale nie wychodzi :(

Gość nie lekaj sie

Gość oj ty sierotko
no wlasnie, ze sie nie usunelo, bo sie pojawiaja jakies komunikaty, ze to jest czescia tego i owego, i pomimo klikania, ze mnie to ... dalej to mam... one more time...

Gość haNIAAAAA
a są w necie do sciagniecia programy antywir. płatne?

Gość oj ty sierotko
tej swini nortona nie ma w wykazie programow w panelu sterowania, ladnie...

Gość oj ty sierotko
a jak tego nortona wyłaczyc?

Gość oj ty sierotko
jest wlaczony, nawet nie wiem jak go wylaczyc - chodz non stop i zmula mi kompa odkad go kupilam - rok temu :P

Jak to nie ma, musi być!!! Tam jest wykaz wszystkich, WSZYSTKICH programów jakie są na kompie zainstalowane.

Kliknij na jego ikonkę i wejdź w opcje i po porstu go wyłącz albo w pasku tym na dole, kliknij dwa razy i tam też jest opcja gdzie możesz go wyłączyć.

Gość oj ty sierotko
jest tylko norton live update czy cos takiego :(

Zastanawia mnie tylko jakim cudem zainstalowałaś avasta przy nortonie, one strasznie się \"nienawidzą\" i jeden traktuje drugiego jak wirusa.

Gość oj ty sierotko
ide spac, mam tego dosc, moze jutro ktos im pomoze, dzieki anyway :)

Gość oj ty sierotko
a co to ma do rzeczy kto nim jest?i jakie to ma znaczenie?

Gość oj ty sierotko
le rety, jak instalowalam to mi sie pokazalo, ze mam symantec, i ze to moze w przyszlosci powodowac jakies komplikacje :P jutro nad tym popracuje, teraz jakos glowa mi nie chodzi...

Gość oj ty sierotko
kto sie pode mnie podszywa 22.27 to nie ja!!!! administratorem? a co to znaczy??

Bo jak się nie jest administratorem to można mieć ograniczone uprawnienia, czyli np. właśnie w kwestii instalacji/deinstalacji programów. Dlatego możesz go nie widzieć w panelu.

Administrator to główny osoba zarządzająca komputerem. Czy są na komputerze który używasz jeszcze jakieś konta? Albo inaczej, jak go włączasz to wybierasz jakieś konto użytkownika?

Gość oj ty sierotko
to znaczy ze ktos mogł sobie cos zastrzec przed kims? jest taka mozliwosc?

Jeżeli nie jesteś tym administratorem to po prostu mogą być programy do których nie masz dostępu albo nie możesz w nich wprowadzać zmian, w tym ich odinstalować, czyli mówiąc potocznie ktoś tak jakby zastrzegł do nich dostęp.

Słuchaj, a masz jeszcze płytkę z której instalowałaś Nortona? Bo jak tak, to wtedy też za jej pomocą możesz go odinstalować.