Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie potrzebny

Psycholog Poznań

Polecane posty

Gość pilnie potrzebny

Potrezbuje namiar do psychologa w poznaniu, do jakiegos dobrego specjalisty - najlepiej kobiety.

Gość pilnie potrzebny
Moze dzisiaj ktoś pomoże ??

Gość pilnie potrzebny
Gdybym wiedziała to bym sobei pomogła. Sama nie wiem co to jest.

Gość pilnie potrzebny
Napewno: - nerwica - bardzo niskie poczucie własnej wartości

Gość pilnie potrzebny
nie wiem co to dokładnie jest.... mam wszystko ułozone w życiu... niedoeceniam tego, i ciągle jestem smutna, płacze, albo innym razem krzyczę, ogólnie to uważam że jestm do kitu

Myślę,że wystarczyłaby Ci rozmowa z psychologiem,niekoniecznie specjalistą w konkretnym zakresie...Weź do ręki książkę telefoniczną.W Poznaniu jest około 8 poradni psychologiczno - pedagogicznych.....Jeśli tam cię nie przyjmą (są wakacje,mimo to powinni mieć dyżury...ale jest rejonizacja) to spróbuj w Poradni Zdrowia Psychicznego dla dorosłych.

Gość pilnie potrzebny
Myslałam o jakimś sprawdzonym prywatnym gabinecie

Gość pilnie potrzebny
tak ale kazda wizyta to dzien wolny od pracy nei mam tyle urlopu, chyba ze była by blisko pracy na godzine nie trudno sie urwac, ale napewno nie bedzie

Gość pilnie potrzebny
w panstwowej przychodni przyjmuja po 18 ?? niewierze

Gość Gosiaaaa20
hej, chciałam się podczepić pod ten wątek,ponieważ czuję się podobnie jak jego autorka. Te stany powtarzają się u mnie regularnie, chociaż są pewne przerwy kiedy czuję się dobrze, ale po paru tygodniach znowu czuję, że najlepiej by było jakbym się nie urodziła i mam ochote umrzeć. To się zrobiło naprawdę trudne do wytrzymania, bardzo utrudnia życie. Byłam z tym na początku czerwca u psychologa studenckiego, ale to był termin na który czekalam miesiąc i akurat mialam ten lepszy okres w związku z czym nie potrafiłam powiedzieć wszystkiego, tego co najważniejsze. Poszłabym prywatnie, ale nie stać mnie. Czy znacie jakies miejsca na NFZ gdzie nie czeka się tak długo? i jak to wygląda jeśli jestem studentką i nie mam zameldowania w Poznaniu?

Gość selena334
Polecam gabinet na Szamarzewskiej - betkowski-psychoterapia.pl ! Świetny kontakt z psychologiem, niskie ceny, profesjonalna terapia! Pan Bętkowski podchodzi indywidualnie do pacjenta, chce go jak najlepiej poznać zanim zacznie terapię.

Moja siostra korzystała z pomocy psychologicznej w gabinecie http://sui.com.pl/ a konkretnie pani psycholog Marty Melki-Roszczyk. Chodziła na indywidualną terapię z powodu depresji poporodowej. Trafiła na panią psycholog, ponieważ szukała osoby, która będzie potrafiła zgłębić temat, a właśnie pani Roszczyk specjalizuje się w tej tematyce. Trzeba przyznać, że po jakimś czasie dało się zauważyć wyraźną poprawę i siostra mogła w pełni zająć się córeczką.

Gość MarlenaaZab
Pani Ewa Gordziej Niewczyk. Bardzo dobry specjalista!

Gość gemo4
Moim zdaniem warto udać się do Kliniki Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa są na nią namiary. Mają tam świetnych specjalistów, którzy mają nie tylko odpowiednie wykształcenie, ale również doświadczenie.

Gość karcia821
Ja ze swojej strony mogę polecić Ośrodek Relacja na Jackowskiego 3. Chodziłam tam na terapię po śmierci mamy i naprawdę bardzo mi to pomogło i wzmocniło.

Gość nina7714
Do Kliniki Psychomedic nie trzeba jechać do Warszawy. Można bowiem skorzystać z terapii przez Skype. Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ dowiecie się więcej na ten temat. Siedząc wygodnie w swoim fotelu można porozmawiać z psychologiem.

Gość gość
behawioralno-poznawcza: Umysł ponad nastrojem