Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie potrzebny

Psycholog Poznań

Polecane posty

Gość gość
Po ciężkim rozstaniu z moją partnerką miałem ogromne problemy z tym, aby w pełni wrócić do zdrowia psychicznego i normalnego funkcjonowania w społeczeństwie. Z pewnością nie udałoby mi się tego osiągnąć, gdyby nie pomoc i wsparcie http://psychologpoznan.pl/ . Znowu zacząłem odnosić sukcesy w życiu zawodowym, jak i osobistym. :)

Gość jolka7771
Tutaj https://psychomedic.pl/psycholog-warszawa można uzyskać profesjonalną pomoc psychologiczną. Klinika Psychomedic znajduje się w Warszawie. Mają bardzo dobrych specjalistów. Można tam uzyskać profesjonalną pomoc.

Gość gość
W pracy miałem dużo stresów i czułem się wypalony. Dostałem kontakt do Pani Karoliny Mularczyk, która specjalizuje się w takich problemach. Faktycznie po kilku wizytach lepiej się poczułem i zacząłem ży. Pani Karolina teraz przyjmuje w centrum Poznania, dojazd bez problemu, nawet jak ktoś jest nie z Poznania. Można więcej o pani psycholog przeczytać na stronie: psycholog-mularczyk.pl

Gość gość
W pracy miałem dużo stresów i czułem się wypalony. Dostałem kontakt do Pani Karoliny Mularczyk, która specjalizuje się w takich problemach. Faktycznie po kilku wizytach lepiej się poczułem i zacząłem żyć. Pani Karolina teraz przyjmuje w centrum Poznania, dojazd bez problemu, nawet jak ktoś jest nie z Poznania. Można więcej o pani psycholog przeczytać na stronie: https://psycholog-mularczyk.pl

Gość barbitusia34
Jeśli wstydzicie się iść do psychologa w waszym mieście, to zawsze można wybrać się do Psychomedic. Po cichu jednak liczę, że otworzą u nas jakiś oddział swojej kliniki, bo specjalistów mają naprawdę świetnych. Nr telefonu do rejestracji to 22 253 88 88

Gość gość
no w zasadzie psychomedic

Gość gość
Umysl ponad nastrojem I psychomedic. Niech bedzie ze poszlismy online a nie do Relacji lub Zieciaka.

Gość gość
Zamiast poszukiwac klientow tam gdzie ich.nie ma zamknac gabinety.

Gość gość
Nie zamkna. Rozesla wici. I pojda bez certyfikatu Umysl ponad nastrojem. Przypominam o oplacie czlonkowstwa za nowy rok za 90 zl.

Gość ewelinakalata5
Do tego Psychomedic na terapię online można zarejestrować się pod nr 22 254 54 54 . Numer na pewno jest prawidłowy, bo go używałam. Przyznam, że taka terapia, to naprawę super sprawa!

Gość gość
Dziewczyny, członkowstwo za 90 zł opłaćcie, psychomedic ma byc skojarzony co roku