Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gapagapa

Prosze Was o pomoc!!

Polecane posty

Nie wiedzialam ze jestem w ciazy i bralam leczniczo bardzo mocne antybiotyki oraz tabletki przeciwbolowe. Dodam,ze stosuje leki na serce, ktorych podczas ciazy brac sie nie powinno. Czy lekarz gin slyszac cos takiego moze stwierdzic zagrozenie dla ciazy? Moze mi zaproponowac usuniecie? Blagam napiszcie cos, bo umieram ze strachu

Gość nie.......................
usuniecia na pewno ci nie zaproponuje - to jedno jest pewne chyba, ze wybierzesz sobie doktorka, ktory na tym na czarno zarabia... w PL legalnie wcale nie jest latwo usunac ciaze

To chyba tylko lekarz może stwierdzić. Myślę, że na forum nikt nie może powiedzieć jak będzie. Zapisz się do lekarza jak najszybciej. Na początku ciąży czasem się bierze leki, albo pije, pali itd. i wszystko jest w porządku. Chyba żadna ciąża nie przechodzi całkowicie bez czynników, które niby mogą wpłynąć negatywnie a jednak potem jest ok. Postaraj się nie zamartwiać i idź do lekarza.

Gość Axaa
W pierwszych tygodniach to nie powinno mieć większego wpływu - lekarz raczej nie zaproponuje Ci nic takiego jak aborcja. Gdby to było tak bardzo bardzo szkodliwe, to pewnie już byś poroniła. Ale pewności nie ma. Idź szybko do lekarza.