Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z zielonej krainy

ciąża po okresie???

Polecane posty

Gość alicja z zielonej krainy

staralismy się z mężem o dziecko-1cykl ,dostałam okres ale zaraz po okresie zaczęło byś mi niedobrze i mam codziennie nadkwasotę cokolwiek zjem:( ikażdego ranka budzę się głodna ,chyba zwariuję (diety nie zmieniałam)poza tym robiłam test i wyszedl negatywny więc czy mam powody żeby podejrzewac że to moze byc ciąża.jest sens robić kolejny test??miała któaś z was taką sytuację??może to problamy z żołądkiem i tyle..

zrobiłabym jeszcze jeden test za tydzień, jeśli wyjdzie negatywny to bank to nie dolegliwości związane z ciążą, czasami tak już jest - jak kobieta bardzo chce to objawy się pojawiają mimo baku ciąży

okres miałam mieć ok 10 marca tego roku, przesunełam go biorąc tabletki antykoncepcyjne od ok 7 do 11 marca pojawił się ok 15 marca i trwał 4 dni. W tym miesiącu powinnam go dostać też ok 15 lecz nadal go nie mam.. Do tego wzrósł mi apetyt i najchętniej jadłabym wszytsko co mam pod ręką i na wadze też się troche przytyło.. Czy to możliwe że jestem w ciąży? Czy może pare tabletek mnie tak rozlegulowało ?

Gość Ewangelinna
Zapraszam na www.rajkobiety.pl nowe forum dla kobiet, wszystkie staraczki i przyszłe mamusie