Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżenna

golić sie?

Polecane posty

Gość dżenna

mam problem musze w koncu sie wybrac do ginekologa ale nie wiem bo sie wstydze .... czy ja musze sie tam w tych miejscach ladnie intymnych ogolic? czy mam isc zarosnieta :)) ze tak powiem:) jak jest lepiej?

Gość dżenna
Dorabiam na stanowisku starszego odbytowego w miejskim szalecie:classic_cool:

Gość dżenna
nie podszywać sie !!!!!!!!!!!potrzebuje porady a nie beki ze mnie :/

Gość g...
Rób jak chcesz jeśli zarost cię nie krempuje to się nie gol, ale ładniej wygląda ogolone

Gość jesli ginekologiem
jest kobieta to mozesz byc zarosnieta..Jesli mezczyzna to lepiej nie..

Gość dżenna
Namiętnie wylizuję szyby w "Ikarusach" linii 4 w Grudziądzu:classic_cool:

Gość ogól się
to bardziej estetyczne, bez względu na to kto jest ginem

Gość dżenna
a jak mam sie ogolic? calkowicie czy cos zostawic? wiecie o co mi chodzi:)

Gość KKKKFF
OGÓL SIĘ TYLKO NA NOGACH A NA XX W ŻYCIU. TO NIE NORMALNE. BĘDZIE SIĘ Z CIEBIE GIN SMIAŁ.

Gość gdy przyszlam ogolona
do pani ginekolog, to mnie zjechala, ze nie powinnam tak robic, bo zwieksza sie ryzyko grzybicy i ogolnie bylo mi glupio :o

Gość dżenna
to co mam robic? bo juz nie wiem :( golic czy nie:(

Gość nie słuchaj pani ginekolog
bo jest zazdrosna ,ze pewnie sama sie nie goli i chodzi jak wiesniara..

Gość dżenna
Lubię przejechać sobie między udami szmatą którą wcześniej robotnicy rolni ocierali spocone torsy w czasie młócki przed dożynkami w Spale:classic_cool:

Gość KKKKFF
naprawdę. ja kiedyś tak sama dla siebie się ogoliłam to myślałam że oszaleję tak mnie swędziało. w miejscach publicznych było najgorzej bo jak miałam się podrapać. zresztą gin powie ci że to nie higieniczne golić się na xx bo tam zbiera się najwięcej bakterii. NIE GÓL SIĘ !!!!!!!! piszę ci prawdę, nikogo nie słuchaj. piszą tak żeby póżniej gin się z ciebie śmiał!

Gość dżenna
ktoś sie perfidnie podszywa pod mój nick :!!!!!!!!!!!! SPADAJ

Gość dżenna
dzieki kkkkfff!!!!!!!!!!!

Gość agiea
to zalęży od twojego wieku...JEsli masz 14 lat to zostaw nieogolone..NAtomiast 20 letnia kobieta ,która jest nieogolona wygląda po prostu żałośnie..SZczegolnie jak jeszcze ma włosy na nogach...Jeli masz mniej niz 17 lat to lepiej nie rób tego..

Gość dżenna
Wali mi z odbytu jak z białoruskiej stodły:O Za to w pochwie potrafię zmieścić dwa ruskie czołgi:) P.S.To nie podszyw:classic_cool:

Gość dżenna
ktos sobie robi jaja nie czytajcie tych głupich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dżenna
a jak sie ma 18 to co? goli/c czy nie?

Gość KKKKFF
nie słuchaj agiea wszystkie moje koleżanki które chodzą do gina nie golą sie ja też nie i jakoś nigdy na mnie dziwnie nie spojrzał. następnym razem jak pójdę to aż zapytam czy to higienicznie golić się w tych miejscach, ja się nie wstydzę. nie przejmuj się podszywaczem. dobrze wiemy że to nie ty. to jest normalne na topikach.poprostu komuś się nudzi.

Gość dżenna
Skacze pomiedzy konarami Krakowskich baobabów w parku Jordana obserwujac z gory cale otoczenie, a gdy tylko ujrze starsza pania wyprowadzajaca na spacer swojego czworonoznego pupila niczym predator sledze swoja ofiare i w najwiekszym skupieniu ktorego nie powstydzilby sie sam Ghandi, z napietymi do granic mozliwosci miesniami wyczekuje na moment w ktorym pse wyprezy sie by oddac parujacego kloca wprost na trawnik - w tym jednak momencie przy pomocy gietkiej liany z rykiem niczym ranny pterodaktyl spadam z nieba na bezbronna ofiare i chwytam parujacego kloca zanim jeszcze upadnie na ziemie, aby dzieki prawom fizyki i ekwilibrystycznym umiejetnosciom wzniesc sie natychmiast spowrotem do bezpiecznych konarow baobabow i w spokoju, ciszy godnej katedry Swietego Patryka w Nowym Jorku i z przeswiadczeniem o nieomylnosci swego postepowania i bezdyskusyjnie wygranym zyciu oddaje sie konsumpcji cieplej jeszcze psiej kupy by doswiadczyc nirvany i przejsc na IV poziom astralny pozwalajacy lewitowac nad ziemia.:classic_cool:

Gość dżenna
a mam isc w spodniach czyw spodnicy>>??/

Gość mert
dla normalnego chłopa nieogolone jest aseksualne ,ale przeciez do ginekologa idziesz po co innego .Przeciez to nie twój chłopak ,to tylko jedna osoba ..GDybys na plazy nudystów przeszła nieogolona to by cie wysmiano ,ale tutaj sytuacja jest inna no i ginekolog to nie twój chłolpak..

Gość jak ja sie ogolilam
to mi gin powiedzial, ze stosuje bardzo higieniczny i estetyczny sposob depilacji. to tyle w tym temacie :)

Gość dżenna
to jakis chory na umysle zboczeniec sie podszywa ale debil:0

O Boże... :o Jeśli zdecydujesz się ogolić to tylko przy użyciu delikatnej pianki (polecam Nivea sensitive męską) i wyparzoną maszynką, potem posmaruj się (omijając okolice błon śluzowych) jakimś łagodzącym specyfikiem (może być też coś z męskich kosmetyków do twarzy po goleniu dla mężczyzn ;) lub np. sudokrem) a ginekolog nic nie ma do powiedzenia w sprawie golenia części intymnych, bo to nie jego sprawa. Gdy używasz środków odpowiednich do higieny intymnej grzybicy nie dostaniesz (no i w ogóle uważasz ;) )

Gość dżenna
a jaki to estetyczny sposob depilacji?

Gość agiea
no i jeszcze jedno ...Pytania powinno chyba być czy zapuscićtam włosy jak idziesz do ginekologa ..Bo chyba jestes cały czas ogolona..?Tylko sie krepujesz przed pania ginekolog?