Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michico

O co chodziw Teletubisiach, kto wyjaśni?

Polecane posty

Gość Michico

Dziecko ogląda ta bajkę , a ja nic nie rozumiem. Dla mnie to koszmar.:O

Tez kidys miałem okazje oglądac ta bajkę. I tez nic niezrozumiałem. :O A dziecko lat 5 nie potrafiło mi wyjaśnić.

Michico, ja przez dobre 2 dni po obejrzeniu tego dochodziłam do siebie :P Dla mnie to jakiś wymysł ludzi chorych psychicznie i juz dawno powinni zakazać emisji tego okropieństwa :o Ogłupia strasznie, podejrzewam że dzieci też ;) O co chodzi - nie wiem :o

Gość i to to chodzi
to bajka dla maluchów, takich myślę max do 4lat, minimum dialogu, a jak już to mówią powoli i 5 razy w kółko to samo, i dlatego właśnie dzieciaki to lubią, bo nadążają z łapaniem i kumają wszystko.

Gość Michico
Mnie trzęsie jak to widzę , faktycznie to wygląda jak jakieś halucynacje po narkotykach :O

Gość mama KLAUDII
Nie cierpię tych potworków,ale moja 2,5 letnia córeczka wprost za nimi przepada ! Jak widzi w sklepie coś z teletubisiami,to oczywiście musi to mieć natychmiast.A śpi z wielką maskotką Po (czerwony najmłodszy teletubiś :) ).

Gość i to to chodzi
moja córka jak byłą taka mała to też z PO spała :D

Gość Michico
Ja to nie wiem nawet jak te potwory się nazywaja :O

Gość o to to chodzi
--->Michico a dziecko masz?pewnie nie masz, będziesz mieć będziesz wiedzieć :D:D:D

Gość ja mrożę
spokojnie. to jest dla 2-3 letnich dzieci. Nieobowiązkowe :D Potem dzieciom przechodzi zainteresowanie tym nudziarstwem

Gość Michico
Mam dziecko i dalej nie wiem. To jest jak pranie mózgu :O

Gość o to to chodzi
no ja to jakoś kumałam, jakoś...:D:P A od kiedy jesteśmy na etapie BARBIE, to już nawet nie pytaj...I obawiam się,że ten szał potrwa dużo dłużej...

Gość ja mrożę
ja jestem na etapie Witch. Ekstra maszynka do wyciągania kasy

Gość agvola
a ja musze udawac teletubisia;(

Gdzie te bajki z dawnych lat? :( Miś Uszatek, Smerfy, pszczółka Maja, Pingwin Pik-Pok :( Nie wspomnę o bajkach na Cartoon Net. :o bajki te mozna oglądać dopiero po imprezie na 18 urodziny :o

Gość Michico
Ta te na Cartoon Network to powinni po 23 pokazywać :O

Gość o to to chodzi
o czym wy w ogóle mówicie!!! Moja córka to: PINGWIN PIK-POK - jest nudny KASZTANJKI - są nudne REKSIO - jest nudny PSZCZÓŁKA MAJA - nudy ale za to wszystkie bajki z serii WITCH, BARBIE o.k. a jeszcze lepszy PIES CHOJRAK i ED EDD I EDDY, aż jej zabroniłam oglądać!!!

Gość Mój bratanek
tez oglada teletubisie, powiem szczerze ze nie wiem o co w tej bajce chodzi, moim zdaniemjest beznadziejna....dzis wrocili z nad morza....oczywiscie z wielkim niebieskim Teletubisiem....ehhh....te dzieciaczkkii..;)

Gość ja mrożę
one jedzą jeszcze takie coś co się nazywa tubisiowy krem - przypomina to różowy budyń. Jak to widzę to mi niedobrze :O

Gość i to to chodzi
spróbujcie oglądnąć na Cart.Network chociaż jeden odcinek ED EDD I EDDY, zobaczymy co stwierdzicie, lepszy różowy krem czy np.zabawa skarami z nosa...Fuj, ohyda!

Gość ja mrożę
ale słonko jest fajne

Gość Michico
Chodzi o to ,że te bajki nie wnoszą żadnych wartości, one tylo w głowie mieszają, a te na CN propagują agresję i zachowania tybu jedzenie gili z nosa i zabawy w puszczanie baków.

Gość Michico
Z ukontentowaniem wącham swoje potwornie śmierdzące nogi co doprowadza mnie do orgazmu analnego, podczas którego wrzeszczę do zawiadowcy stacji Chełm Cementownia: "Gówno w ryju! Gówno w ryju!"