Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonaaaaaaaaaaaa

Prosze o pomoc - dziwne bąbelki...

Polecane posty

Gość Zaniepokojonaaaaaaaaaaaa

Jakieś 3 dni temu na dłoniach (palce i wewnętrzna strona) oraz stopach pojawiły się dziwne pojedyncze bąbelki, takie hmm grudki trochę bolące :( kompletnie nie wiem co to może być... dodatkowo także w ustach coś jak afty, zastanawiam się czy to nie od nadmiaru kwasów (pomidory) Od razu dodam,z e nie mam teraz możliwości udac się do lekarza :( Czy ktoś może się orientuje co to może być?

Gość upupupupupupupup

...postaraj sie jednak o mozliwosc wizyty u lekarza... bo moze byc to nawet jakas choroba zakazna... Zalezy, jak duzo masz tych babli, czy sa swedzace, piekaca itd... Powinien obejrzec specjalista

Gość Zamiepokojonaaaaaaaa
Będę mogła dopiero za jakieś 3 tygodnie iść do lekarza Bąbelki są leciutko bolące przy naciśnięciu wielkości 1 -2 mm mam ich po kilka na ręce i jakes 3 - 4 na stopach. Dodam że już raz takie dwa kiedyś zaobserwowałam i znikły same.

Gość Zaniepokojonaaaaaaaa
:(

Gość aaaa66666666666
to moze byc grzybica

Gość niebieskoookaaa22
nie wiem czy mamy to samo, ale miewam coś takieg od czasu do czasu... byłam u dermatologa i pwoeidizano mi że to od środków chemicznych, płyny do myciua naczynń, laboratoriów i takie tam... moja mama kilkanaście lat temu też była z czymś takim- to też jej tak powiedział, ale to zupełnie inyy lekarz. Mój siostrszeniec też ma, a jemu z koleji powioedział jeszcvze inny lekrza, ze jest on uczulony na własny pot.... no mówię ci, nikt nic nie wiem, i ci pozal się boze lekarze, mogliby jakiś wymaz zrobic, a oni mają norlanie rtg w oczach:P mi rpzepisała masc ze sterydem, któej i tak nei używam, bo nei chce się "truc" , no chyba że mam większy wysyp, ale to jest dosłownie po pare na palcu, a potem schodzi skóra i palce jak nowe...

Gość niebieskoookaaa22
p.s. sorki za błedy :)

Gość Zaniepokojonaaaaaaaaa
Tyle, że kilka mam też na palcach stóp. Malutkie to takie, ze się nawet w oczy nie rzuca...posmarowałam spirytusem salicylowym i jakby zanikają powoli te bąbelki takie czerwone kropeczki zostają i niektóre bledną... obłęd normalnie...

Gość ja też mam jakieś badziewie