Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieśniara

CO LEPSZE WIEŚ CZY MIASTO ? PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Gość wieśniara

gdzie chcielibyście mieszkać, na wsi czy w mieście ? dom czy mieszkanie w bloku?

Gość zdecydowanie wieś

Gość miastona wsi to mozna zgnic.op
rocz swiezego powietrza wies nie ma zalet

Gość miastona wsi to mozna zgnic.op
co mozna robic na wsi?

Gość Można polować na mieszczuchów
:D:D:D

Gość wieśniara
możesz spokojnie sobie wyjść na podwórko z dzieckiem, nie wdychać spalin, nie słyszysz grającej głośno muzyki czy walenia w sciane u sąsiadów.na wsi trawnik możesz kosić kiedy chcesz a w mieście nie. możesz pójść do lasu, umówić się z przyjaciółmi. jeśli będę chciała pójść do teatru lub do kina to pojadę do miasta. ja myślę że nie ma żadnych plusów by mieszkać w mieście. no ale każdy lubi co innego. nie każdy lubi codzienne spacery po lesie ... :) ja uważam że mieszkając w mieście czułabym się jak w więzieniu.

Gość małomiasteczkowa wieśniarka
najgorsze są małe miasteczka. Na wsi jest zielono, powietrze i może być cool. Miasto jest świetne pod wieloma względami. Nie ma nic gorszego niż małe miasteczka. dwie średnie szkoły, żadnej wyższeej, trzy solaria, 15 fryzjerów a najważniejsze wydarzenie to niedzielna msza św. i pokaz mody. Nienawidzę tych miejscowości a co najgorsze los mnie tu zesłał. :-(

Gość ale nie możesz spotkać
się ze znajomomi w centrum na piwko, bo albo samochodem przyjechało się, albo ktoś przywiózł i teraz on nie może wypić albo taxi i koszty :P:P:P

Gość Bananoowka
a ja od dziecka mieszkam w duzym mieście i niewyobrazam sobie inaczej :) poza tym jak chce to zawsze moge pojechac sobie do lasu czy nad jeziorko. trawnik moge tez kosic kiedy chce :D mamy domek .. ze tak to ujme na wsi, i zawsze jak tam jestem to chce wracac do miasta. brakuje mi tam zycia. wies jest dobra dla starych ludzi. poza tym w miescie latwiej o lepsza prace, edukacja jest na wyższym poziomie, a ludzie nie plotkuja o sobie w sklepie za rogiem, no i latwiej dostac sie na lotnisko :)

Zdecydowanie wybieram miasto :-D Mieszkam w bloku, ale chciałabym mieć dom no i patio :-D

Gość a jaaa
chciałabym mieszkać na wsi. Mieć domek z ogrodem, spokój, blisko lasek :). No, coż pomarzyć sobie można. A tak mieszkam w bloku i jest do dupy :(

Gość D D D ę ę ę

Gość D D D ę ę ę
:D ;D ;D :D bo wiś to wiś hmmm

Gość tyyy
oj nie tak :P