Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forumowy prowokator

Powinny byc jeszcze dodatkowe dzialy na tym forumie .

Polecane posty

1) Szukam chlopaka 2) Szukam dziewczyny z moich obserwacji wynika ze to sa najczesciej zakladane ostatnio topici .... Przydalby sie jeszcze jeden dla zboczencow , wykolejencow itp. to mialbym gdzie pisac . Macie jeszcze jakies propozycje ????

Gość a jeszcze dla tych
co nigdy nic nie mieli , czy to psa czy dziewczyny ?

Ile działów by nie zrobic zawsze znajdzie sie paru co będą chcieli piać zupełnie gdzie indziej. :o

Myrevin ale dziewczynę miałeś ? Noooo, to nie dla Ciebie tylko dla a ja mam 26 lat :P

Zdecydowanie nie cieszy sie popularnością życie po 30-stce (z jakiej racji dojrzałe, jeszcze nie wpadłam na pomysł :-0) ale można te przegrąłem życie kosztem dojrząłych 30-stek .... hmmm ...

Mode tez zlikwidowac , poprosilem tam o pomoc incognito , temat byl 3 dni na pierwszej stronie bo tam prawie nikt nie pisze i mial 0 postow , dalej nie wiem co jest modne w tym sezonie :(

co za różnica ? :-] ładnemu we wszystkim ładnie :P Dobra, podlizuję się :P

--> forumowy prowokator Też nie wiem co jest modne. Załuz moherowy berecik. Nie wiem czy modny ale na pewno jest poprawny politycznie. :classic_cool:

A: \"Kosmetyczka, fryzjer, mani- i pedicure i in \" - czym to się różni od urody ? :-0 w życiu tam nie byłam ... Od tego Panorama Firm jest :-0

forumowy prowokator --> od tego jest raczej agencja matrymonialna a nie forum hahaha :-D

Ale jak nosic berecik ???? Nie wiem czy to sie nosi prosto na glowie czy trzeba na ktoras strone glowy przechylic , to tez jest wazne . No i jaka teraz jest modna dlugosc antenki - mini czy maxi ....

Gość ja bym jeszcze dodała
staramy się od...[tu wpisywać kolejne lata i miesiące] kurnaaaa, co za debilni ludzie - niech się starają ale po chuj mi o tym czytać :O

ja śmiem zaproponować temat o filozofii, religii, etyce, moralności, bla bla bla... ogólnie coś takiego (np. nazwać ŻYCIE DUCHOWE\" i w opisie napisać, że to o filozofii etc. ) bo ludzie wrzucają to na dyskusję ogólną, bo nie ma gdzie o, no i oczywiście POLITYKA :-)