Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujka

poczulam ze ktos mnie kocha, czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość czujka
masz faceta, dosyc dlugo. ale wg mnie to nie jest ten. jesli to sie zgadza to jestem wrozka:)

Gość czujka
ale serio przy facecie to mi od razu sie pomyslalo u Ciebie dumalam:)

Gość hej czujka
odbierz poczte, wysłałerm maila na dosyc1@o2.pl

Gość czujka
czyli moje wrozenie jest do chrzanu:)

Gość bananisko
heja ja tez bym chciala zebys cos o mnie powiedzala ciekawe czy sie sprawdzi mieszkam w stolicy mloda chiclabym sie zakochac a przynajmniej poczuc ze ktos mnie kocha :P co o mnie powiesz?

w całkowicie odwrotnym kierunku kilka lat temu byłam u znanej dość tarocistki rozłożyła mi karty i zgłupiała :)

Gość czujka
chcesz to napisz do mnie kiedys po pazdzierniku to Ci karty postawie, bo tutaj ich nie mam. a noz widelec... :)

sama stawiałam karty ponad 7 lat już tego nie robie

Gość tylko dla ciebie K
Ja czuje cały czas ze K. mnie kocha,i za okolo godzine powinien juz byc w domu,Serce mi wali i juz nie moge sie doczekac...

Gość bananisko
ej..ja bym chciala czegos sie dowiedziec. moze zamowie sobie wrozby z alllegro? ale jak mi wyjda jakies typu: umrzesz za 2 miesiace... :( czy wrozki i tarocistki wogole cos takiego mowia? czy tylko w miare pozytywne rzeczy??? nie chcialabym sie dowiedziec czegos takiego :(

Gość tylko dla ciebie K
nie wolno rozkładać tarota! To przynosi pecha

tarocistka nie ma prawa mówić takich rzeczy dobra tarocistka wie ze to łamanie etyki zawodowej i wie jakie moze to niesc ze sobą konsekwencje

Gość tylko dla ciebie K
no jakie? jakies duchy po nia przyjdą? :P

Gość czujka
ja dopiero sie zaczelam interesowac tarotem niedawno. poczatkujaca ges ze mnie. wybaczcie mili panstwo ja tymczasem znikam sie pobawic:)

ja wiem co się dzieje przez tarot dlatego juz go nie tykam od dawna

Gość powiedz nam co sie
dzieje przez tarota

Gość bananisko
co sie dzieje przez tarot? chce zamowic usluge przez allegro? czy tarot jest w jakis sposob niebezpieczny? dla osoby ktora stawia czy ktorej jest stawianY?

Gość zupka chińska
a co się dzieje przez tarot?

wiadomo ze nasz zecie składa sie z zycia duchowego i materialnego poczytajcie sobie w necie o zniewoleniu i modlitwach o uwolnienie nie jestem katoliczką ale jak poczytacie to tam jest cała prawda o tym co się dzieje jak człowiek sięga do takich rzeczy nawet kosciol nie neguje mocy tarota tyle ze nim nie kieruje nic dobrego nie rodzimy sie po to zeby wyprzedzac teraźniejszosc w sumie to zastanawialiscie sie po co chcecie znac przyszłość? to bez sensu, całkowicie bez sensu poza tym jest jeszcze cos takiego jak autosugestia , owszem, dzieki tarotowi mozna powiedziec calkiem obcej osobie o jej przeszłości, zeby np pokazac swoją wiarygodność ale co do przyszłości to mozna poprzez autosugestie dążyć do tego co usłyszeliscie przez co zejsc z właściwej drogi i długo błądzić znam wielu nawet wybitnych, a przynajmniej za takich uznawanych-tarocistów , strasznie im sie pieprzy w życiu dosłownie wszystko wiele osob które intensywnie sie tym zajmowały i doszły do pewnego etapu na zawsze rzuciły wszelką ezoterykę i boją sie tego jak ognia bo juz poznały czym to grozi

Gość bananisko
co im sie przytrafilo? moim zdaniem to nie jest odczytywanie przyszlosci bo konkretnie ci nie powie ze w tesco na polczynskiej spotkasz tego i tego goscia i bedziecie miec 5 dzieci tylko ogolne wydarzenai zyciowe, uwazam ze sa osoby ktore sa w jakis sposob wybitnie uduchowione, ktore wiedza takie rzeczy, ze np. spojrza na jaks osobe i pomysla - jego czeka tragiczna smierc.

Gość zxzxzxzxzxzx
up, up