Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

to bylo do srerty... dobra nuda tutaj, zmęczone zyciem kurki chcialy darmowej atencji a dostaly po uszach. dobranoc.

Ałć. Kleksiu brajan się zesrau. Do dzieła. Ja jestem syrenom

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

to bylo do srerty... dobra nuda tutaj, zmęczone zyciem kurki chcialy darmowej atencji a dostaly po uszach. dobranoc.

Czyli to było to szumne "usadzenie" 😎 I znowu człowiek nic nie poczuł 😎

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

raczej wycofujesz sie raczkiem bo nie spodziewałeś sie takiej reakcji. W moich oczach straciłeś reszte godności, w każdym razie

7 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Czyli to było to szumne "usadzenie" 😎 I znowu człowiek nic nie poczuł 😎

bo jestes wyrobionym w awanturach toksykiem... to widac na 1 rzut oka. kopanie sie z koniem trzeba lubić... 

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

raczej wycofujesz sie raczkiem bo nie spodziewałeś sie takiej reakcji. W moich oczach straciłeś reszte godności, w każdym razie

ooo jaka slaba proba obwiniania lub obnizenia wartosci... tyle ze na mnie to nie dziala. zmęcznym dzis zrobione ponad 400km. na lepszą inbe przyjdzie czas...

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

bo jestes wyrobionym w awanturach toksykiem... to widac na 1 rzut oka. kopanie sie z koniem trzeba lubić... 

ooo jaka slaba proba obwiniania lub obnizenia wartosci... tyle ze na mnie to nie dziala. zmęcznym dzis zrobione ponad 400km. na lepszą inbe przyjdzie czas...

Nie odchodź Mistrzu! Prowadź! tutaj doceniamy Twój fach Witaj wśród przyjaciół !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się