Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika***

Mój chłopak wyjechał do pracy za granicę!!!

Polecane posty

Gość Marika***

Mój chłopak wyjechał do pracy za granicę. Jak wyjeżdzał to obiecał mi, że będzie do mnie pisał i dzwonił. Ale jest inaczej. Kazał mi do siebie pisać emaile i smsy kilka razy dziennie. Więc to robię. Już nawet mi się tematy skończyły. Jak nie dostanie na pocztę emaila lub nie napisze smsa to z pretensjami wyśle mi smsa, że nie warto do niego pisać, bo on jest za granicą i pracuje, a ja jestem w Polsce. A sam nawet mi nie odpowie na pytanie, jak mu zadam w liście. Dodam, że ma w firmie założoną pocztę, bo jest tam pracownikiem umysłowym i pracuje cały czas przy komputerze. Nawet mi sygnału nie puści na komórkę, a to przecież nie kosztuje. Mam wrażenie, że jak ja bym się nie odezwała do niego to on się nie odezwał. Co o tym sądzicie?

Gość Marika***
I co po waszym rozstaniu, poznałaś kogoś?

Mój mąż też pracuje zagranicą, widujemy się raz w miesiącu. Nie wysyłamy maili, esemesy w krytycznych chwilach, dzwonimy do siebie rzadko. To sa spore koszty, nie stać nas na nie. Zaciskamy zęby i byle do spotkania. Nikt nie ma do nikogo pretensji o ten brak kontaktu. Wiadomo, że ja esemesów wysyłam więcej, bo mam taniej. Ale nie rozumiem, o co chodzi z mailami ? Skoro ma dostęp do skrzynki i ona działa jak trzeba to chyba nie jest problemem pisanie maili ? Zapytaj wprost o co chodzi ? I dlaczego tak się dzieje.

Gość Marika***
Do PANDEMIA. Myślisz, że ma spytać się wprost o co mu chodzi? Chyba się zastosuje do twojej rady. Na jak dlugo Twój mąż wyjechał? Bo on na 9 miesięcy. My nie widujemy się co miesiąc.