Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z GÓRY DZIEKUJE

ŻAŁUJECIE, ŻE WYSZŁYŚCIE ZA MĄŻ? ODPOWIEDZ UZASADNIJ

Polecane posty

Gość Z GÓRY DZIEKUJE

Gość Oczywiście że tak
Głupia kretynka ze mnie - wyszłam za mąż mając 21 lat. Teraz mam 23 i się rozwodzę. Straciłam na tego idiotę łącznie 6 lat życia. Przed ślubem był najlepszym facetem na świecie, ale po ślubie zmnienił się o 360 stopni. ( ciągle krzyczał, miał mnie za zero i nie doceniał ). Przez to wsztstko jestem wykończona psychicznie. Stwierdziłam, że lepiej być samą, niż całe życie się męczyć.

Gość wina zawsze
jest po obu stronach

Gość g.....
Ja nie żałuję przed ślubem było cudownie, a teraz jest jeszcze cudowniej. Mój mąż nie jest ideałem- nikt z nas nie jest, ale i tak uważam że nie mogłam trafić na nikogo lepszego. Szanujemy się kochamy wszystko robimy razem, a że czasem się posprzeczamy to normalka, ale za to jakie godzenie jest przyjemne......

NIE! Nie załuję. Kocham i czuję się bardzo kochana. Mój mąż jest moim przyjacielem, zawsze mogę na nim polegać, pomagamy sobie nawzajem, życie jest dwa razy lżejsze i szczęsliwsze. Mój mąż jest wspaniałym mężczyzną. Przy nim czuję się najwspanialszą i najpięknieszą kobietą. Ślub wcale go nie zmienił - a jeśli tak to tylko na lepsze.

Gość Micra
Wydaje mi się że przed ślubem patrzymy na świat w różowych okularach. Wady są widoczne zawsze tylko grunt i chęci je widzieć...

Gość zazdroszcze jot es

Micra - \"różowe okulary\" można mieć maksymalnie 2 lata, wg psychologów. A co, jak przed ślubem para sie znała dłużej, niż 2 lata ? Okularów już nie było, więc i wady można dostrzec :-) A im bardziej sie zna partnera przed ślubem, tym mniej niespodzianek po ślubie.

nie żałuję:) po ślubie jesteśmy 6 lat, mieszkalismy przed ślubem 1,5 roku. Mój mąż to jedyny facet który jest w stanie ze mną wytrzymać;) który ma tyle cierpliwości do mojego przedmiesiączkowego focha :D I chyba jedyny facet którego ja jestem w stanie zaakceptować przy swoim boku. Pewnie, ze nie jesteśmy idealni i sprzeczki też są. Ale uwielbiam, jak wtula się na łyżeczkę i szeptem mówi.. śpij dobrze skarbie... Jeśłi muszę spać sama, to zawsze w jego koszulce i przy zapalonej lampce :D:D:D