Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100

za duze bezpieczenstwo???

Polecane posty

Gość Młoda..16
ejka - jesli uwazasz ze to jak sie ktos uczy ma zwiazek z tym w jakim wieku rozpoczyna wspołzycie to jestes w błedzie A to ze jeszcze wyzywasz ja za to jest nic dodac nic ujac smieszne to swiadczy o twoim wychowaniu ktorego ci najwyrazniej brak (ale to moje zdanie nikt nie musis sie pod tym podpisywac) Nie tobie ja ocenia szczegolnie teraz kiedy dziewczyna sie boi i denerwoje 100 - mysle ze to jest naprawde mało prawdopodobne zebys była w ciazy przy zastasowaniu tylu metod antykoncepcyjnych ale hmmm A czy naprzyklad przed zastosowaniem prezeratyw i srodka do pochwowego nie dostała sie do ciebie sperma chłopaka podczas pieszczot czy tym podobnych .. ?

Gość pimmon
wal sie młoda, ejka ma racje to PROWOKACJA i nie ma sensu, zebys sie wypowiadala, Ty tez sie lepiej ucz, bo widziałem twoje topiki

Gość Młoda.. 16
ja robie loda kazdemu kto sie nawinie, bo lubie lizac mesie fiutki, a wam nic do tego, kocham sex, ale mam tylko 16 lat i mama mi nie pozwala, to wkladam sobie butelke w cipei jade z koksem

Gość i co jeszcze
to tak jabym ja chciala rzucic pilka w zamkniete okno i nie wybic szybyyyy boze dziewczyno 2 gumki tabsy globulki i co kurna jeszcze szklanka wody zamiast sesku takiego zabespieczenia nawet wojsko polskie nie maaaaa ale znow 2 gumki mogly sie ocierac o siebie i pekna globulki mogly uszkodzic gumke a tabsy mogly sie nie wchlonac prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest takie ze mnie tramwaj przejedzie (mieszkam w bialym i tu tramwajow nie ma dla wiadomosci) wiec daj se spokuj aha jak wam sie udalo zalozyc 2 gumki na siebie z tego co wiem ta 2 by sie zeslizgnela z tej 1 :)