Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

wasza waga przy wzroscie 170 cm?

Polecane posty

mam 173 i waże 63 kilogramy, i wszystkim się podoba i na dodatek mówia że jestem zgrabna, choviarz ja bym chciała 60kg ważyć, ale nie potrafię sie zmobilizować i schudnąć, ah 🌼

Gość saddy
chyba jestem tu najgrubsza :( : 170/68 (bylo 72.5) i dalej sie odchudzam, marze o ok. 62 kg

Gość mała pulchna
170 cm, 73 kg - odchudzam sie od zawsze...bezskutecznie :-(

Gość lililili
171 i 62 kilo. Ostatnio wazylam sie na takiej elektroniecznej wadze z wydrukiem w szpitalu co pokazuje czy nasza waga jest prawiddlowa czy nie. I przy tym co Wam napisalam wyszlo, ze mam idealna wage. Wiec nie piszcie dziewczyny, ze 50 kilo przy 175 cm to normalne. Bo macie niedowage. A takie chudziny nie sa ani ladne ani sexowne ani tez nie podobaja sie mezczynzom. Poogladajcie teledyski na mtv i przypatrzcie sie mega-sexownym mulatkom.............Miod. Sama mam na nie chrapke!!!!!!!! ;)

ja mam 63 kg, moze troszke za duzo chcialabym 60 kg ale nie chce mi sie chudnac ;)

170cm i 50 kg :/ wazylam wiecej,ale schudlam..jest mi z tym dobrze...ale chcialabym przytyc chociaz troszke :(

Gość Naziii
Jezu.... Wy naprawde prawie wszystkie ważycie 50kg przy 170??? Ja waże 65kg... To chyba jestem jakiś grubass... Eh próbuje schudnąć do 55 to mój ideał wagi... Ale cosik mi nie idzie.... Hehehe ale najważniejsze jest by się zaakceptować;D Pozdrowionka ; *

Gość pan
chlopak przy wzroscie 1.86 ile powinien wazyc zeby dobrze sie prezentowac ??

Do dziewczyn, ktore pytaly czy dobrze sie czuje z waga 50 kg przy 170 cm...a wiec..nie jest zle, ale super wygladalam ,jak wazylam zawsze 55kg :) i napisalam, ze do tej wagi daze. Schudlam przez duzy stres w ostatnim roku. Przytyc jest naprawde ciezko, bynajmniej mi

Gość pan
ale tak mniejwiecej ? ja raczej szczpuly jestem kiedys cwiczylem duzo na silowni ale to przeszlosc

PAN - wydaje mi sie ze nie mniej niz 80 kg.. ale to tak jak napisal ktos nade mna , w duzej mierze zalezy od budowy:)

Gość spanielka
ja ważę 57 kg i szczerze mówiąc nie czuję się gruba...mam 1.72 m wzrostu...

Gość kajaaaa
A ja mierzę 171cm i ważę 55kg jak dla mnie jest oki wczesniej jak bralam tabletki anty ważyłam 58-60i tez bylo spoko ale teraz jest lepiej.Pozdraiwm