Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooooooooooooooo

Co myslicie o Arabach?? Jest ktos zwiazany z jakims??

Polecane posty

jeśli mozesz, wykorzystaj ;) warto, ale uciekaj kochana gdzie pieprz rpośnie, zanim przyjdzie uczucie, Wtedy juz kaplica

Gość kkktoras tam z kolei
a czy Syryjczycy sa tacy sami???

Przyznaję otwarcie, że jeśli chodzi o Arabów to jestem bardzo nietolerancyjna. Nigdy, ale to przenigdy nie zwiążę się z żadnym Arabem - i przestrzegam inne kobiety by tego nie robiły...

Gość kkktoras tam z kolei

Araby maja nasrane :o poznalam kiedys jednego na skype, napisal do mnie, mowie ok pogadam. potem juz nie chcialo mi sie gadac, a on mnie do tej pory zasypuje mailami ze mnie kocha i nikogo nie ma na swiecie i w ogole :o chory koles.

Gość nie lubimy brudasów
:/

Gość Arabom mowimy NIE
Nie badzcie glupie dziewczyny. I juz nawet nie chodzi o te wszystkie mrozace krew w zylach historie jak to kobiety musialy przed nimi uciekac, ale tez po prostu o to, ze nie stworzycie z nimi na dluzsza mete szczesliwego zwiazku.

Gość ekheeem
oni sa swietni w lozku;)

Gość dririririr
ej a co myslicie o tym ze np facet jest turkiem z nazwy ;) ale jego matka jest urodzona w innym kraju(cywilizowanym), ojciec tylko jest turkiem ale jest normalny, on sam tez sie urodzil w kraju swojej matki i wygladaja na naprawde swietna rodzine bez zadnych fanatycznych sklonnosci.

swietni w lozku :o potem sie dziwic ze na polki patrza jak na materace :o

Gość Arabista
mieszkałem w Arabii Saudyjskiej nie polecam , tam kobiety to jest dodatek do mężczyzny ozdoba , w S.A kobieta nie może bez mężczyzny na ulice wyjść , w restauracji kobieta musi przebywać w wydzielonym family roomie , do kobiet mężczyźni nawet się nie mogą zwracać bezpośrednio tylko do jej mężą , róznice są naprawdę zbyt duże nie da się stworzyć udanego związku z Arabem , wydaje się wam , że są kochani , dbają o was nic bardziej mylnego po ślubie a już tym bardziej w ich rodzinnym kraju to się diametralnie zmieni.

Gość bozesztymoj.....
moja eks przyjazciolka- tak ja Arab zamotal ze nawet nie widziala jak ja zdradzal ( z inna Polka na boku oczywiscie) moja znajoma-poznali sie za granica -Irlandia i tu sie ten przykurzeniec zachowywal jak europejczyk, nawet sie poznac nie dalo ze swir...pojechali w odwiedziny do Maroko...i wyszlo szydlo z worka.... i nie wykorzytuj go i nie puszczaj sie prosze a juz napewno nie zagranica.....zygac mi sie chce jak sie patzre na te Polki w Irlandii prowadzajace sie z tymi palantami bo..nie wiem..kolacj ei kino im postawi...naprawde nie stac cie na wiecej tylko na jakiegos Araba?!?!

Ja miałam \"przyjemność\" pracować dla Arabów. Nie chcę tego tutaj opisywać, ale od kuchni strony wiem jak wygląda ich życie...I żaden super macho Arab nie zawróciłby mi w głowie. Nawet taki wychowywany od pokoleń w Europie...To jest za duża przepaść kulturowa...

Gość Dobrze się bronili podczas
krucjat ! A takie nacje się SZANUJE !!!