Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marinerka

GINEKOLOG_ POŁOŻNIK KIELCE!!

Polecane posty

Bardzo proszę wszystkie kobietki, które miały fantastyczynych (prowadzących ciążę )lekarzy i od początku problemy z zajściem w ciąże o napisanie kto to taki i dlaczego warto go odwiedzić. Uwierzcie, przerobiłam już kilkunastu i jakoś żaden nie był miły a i co do kopetencji można by się przyczepić. Planuję ciąże, ponieważ mam PCO mogę mieć problemy z zajściem. Chciałabym żeby od początku zajął się mną ktoś godny zaufania i po prostu dobry. Czekam na maile. Dziękuję

Gość polecam doktora
Rokitę, jest dobry i podobno średnio drogi

Gość ___jaaaaa
Polecam dr.Niziurskiego.Według mnie jest dobry:). Prowadził moją ciąże i byłam zadowolona, a przede wszystkim jak szłam na wizytę , nie miałam żadnego stresu.Jest bardzo przyjemny:).Co prawda nie miałam żadnych problemów, ale Polecam!

Gość ziutka 111
ale nizurski pracuje na czarnowie ,a tam nie polecam rodzić.w kielcach nie ma lekarzy dobrych specjalizujących sie w niepłodności .wazne by miał dobre podejscie do pacjentki i jak nie da rady już pomóc to powinien mieć odwagę sie do tego przyznać i odesłac do specjalisty od niepłodnosci .podopbno ziółkowski nie jest zły(wykonuje równiez inseminacje) ,pracuje również chyba na czarnowie ,choć nie dam sobie głowy uciąć. na prostej świercz,kołodziejski ,lanckoronski.powodzenia

Gość ziutka 111
jesli mozesz sie podzielić informacją do jakich lekarzy ty chodziłas? dowiemy sie przy okazji którzy są niegodni polecenia

Gość ___jaaaaa
JA nie rozumiem, dlaczego nie polecasz rodzic na Czarnowie. Ja tam rodziłam i podkreślam , ze nie dałam nikomu w łape i opiekę miałam super. Byłam zadowolona z Niziurskiego, i jest bardzo miły dla swoich pacjentek. Wiem , że jest sporo lekarzy, ale który tak naprawde jest dobry , to sama nie wiem.Zależy jakie , kto ma wymagania:)

Gość Mazcas
Nie wiedziałam, że w kielcach można wykonac zabieg inseminacji??? Mam pytanie do ziutki 111 - wiesz gdzie???????????? Bedę wdzięczna za pomoc :)

Gość Dr Komorowska
Polecam dr Komorowską. Przyjmuje od 30 lat, jest polóżnikiem ( w szpitalu pracowała 20 lat ), ginekologiem, szanowanym i chwalonym w całej Polsce, dostała wiele nagród, m.in. od czytelniczek Twojego Stylu za pomoc kobietom... teraz ma gabinet na Paderewskiego 4, IV piętro w Citi Parku. zawsze dużo rozmawia, jest psychologiem, wszystko wyjaśnia, odpowie na każde pytanie. Jest specjalistą jakich mało! Chodzę do niej od lat 15 chodziła do niej ca la moja rodzina i chodza koleżanki, siostry etc. Tel. 041 366 00 30 Przyjmuje od lat niezmiennie: pon-śr-pt od 16.00 do 18.00 we wtorki od 10.00 do 12.00 Gorąco polecam!