Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOoOoO

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość OoOoOoO

Przyjaciólka kochała sie z chlopakiem. Bez prezerwatywy, a teraz obawia sie ze jest w ciazy. Blagam was napiszecie mi jakie sa obiawy na poczatku?????????/ BLAGAM :P

Gość ktos20
poczytaj sobie tematy

Gość mulan23
różnie bywa..najpewniej pierwszym objawem jest brak miesiączki...zamiast niej moga wystapic plamienia...obrzmiałe piersi...poranne nudności...ogólne złe samopoczucie....czasem jednak kobiety dowiaduja się że sa w ciąży w 2-3 m-cu poniewaz w ciąży też może być miesiączka...najlepiej 2 tygodnie po stosunku (lub tydzien w zalezności od testu) niech zrobi test. Njadokładniej wychodzi z porannym moczem. Teoretycznie objawy sa przeróżne a w praktyce róznie bywa. CZasem psychika, strach, stres może zatrzymać lub opóźnic miesiączkę i zaczyna sie panika. ja tak miałam kilka razy a nie byłam w ciąży. Niech to bedzie nauczką na przyszłość i niech koleżanka ni e powtarz błędu...

Gość ktos20
plamienia to oznaka ciazy? nie mozna chyba odroznic plamienia postinorowego od tego ciazowego. gdzies czytalam ze plamienie moze po portinorze nastapic podczas owulacji

Gość OoOoOoO
U niej wystepuje np. zmienne humorki bole stawów i kregosplupa nudnosci...

zalezy w jaki dzień cyklus ie kochała i czy skończył w niej... do najwcześniejszych objawów ciąży należą: -podwyzeszenie temperatury ciała na skutek zmian w poziomie progesteronu -zmiany w sutkach typu zmiana koloru czy bolesność -większa ilość wydzieliny z pochwy -możlwie pojawienie się plamienia implatacyjnego -nudności i wymioty -nadmierna senność -bole podbrzusza -odczucie niechęci do papiersow i ogolnie drazniące działąnie dymu

Gość Wioletka
moje objawy jakie miałam od początku to: 1)brak okresu ,czekałam na niego 56 dni 2)w 4 tygodniu ciąży(tak sobie wyliczyłam) ból sutków 3)w 5,6 tygodniu osłabienie ogólne orgaznizmu,nudności ale bez wymiotów początki ciąży były dla mnie nie odczuwalne