anussska 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Ile płacicie za harmonet? jest tu ktos z bielska białej albo okolic i wie gdzie harmonet jest najtaniej? bardzo prosze o odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem ile Napisano Sierpień 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anussska 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiciunia80 Napisano Sierpień 17, 2006 Harmonet???ja bym ich za darmo nie chciala,przytylam od nich7 kg,nie chce ich wodziec,placilam za nie ok35zl.Nie polecam bo pozniej wieczj wydasz na salony fitness,zeby zgubic te kg>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiona*** Napisano Sierpień 17, 2006 ja bede placila 24 zl bede bo koncze branie yasmin bo cos mi sie wydaje ze te "nowe" mi nie sluza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemonii 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ja po harmonecie nic nie przytylam .... wrecz mam mniejszy apetyt :) a place niestety 33zł:/ w cieszynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.... Napisano Sierpień 17, 2006 ja też mam mniejszy apetyt i co najważniejsze libido nie zmalało ani trochę ;) w Łodzi płacę 36,69 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach