Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony wielce

Rety matka zamówiła jutro mszę na 620

Polecane posty

Gość wkurzony wielce

W intencji rocznicy smierci dziadków bla bla bla To że dewotka jest to wiem od dawna, chodzi codziennie o tych porach i co jakiś czas zamawia msze w jakiejś intencji RANO tak i ma tendencje do poganiania domowników by szli na nią. Rety ależ ja jestem wkurzony wcale mi się nie chce iść o tej porze sprzeciwiam się ale matka nie chce słuchać kuna no co robić. Przez ten fanatyzm to mnie coraz mniej ciągnie do kościoła.

Gość adolf hilter
moszesz zawsze zakrzyknąć w trakcie Ave Satanas! to potem już cię nie będzie zmuszała do mszy no?

Gość SVEN
szanuj ją głupku póki masz a z dziwactwami się pogódź

Gość sprzeciw wobec dziwactw
nie stoi w opozycji do miłości i szacunku, jakim zapewne autor darzy swoją matkę a gdyby kazała mu ubrać kobiece ciuszki lub iść do seminarium duchownego, bo taki miałaby kaprys, to tez nalezałoby to zaakceptowac?

Gość wkurzony wielce
kocham moją mamę i mam do niej duży szacunek ale irytuje mnie fakt że mnie zmusza do chodzenia do kościoła zwłaszcza o tej porze. Już zdarzało się ze chodziłem i co? zimno , ja zaspany nieprzytomny , a w kościele ile to może 12 -15 osób a większość o ile nie wszystkie to stare dewotki "moherki" z tym swoimi melodyjnymi glosami eh , wystarczy posłuchać jak ten "chórek" intonuje pieśń na wejście księdza i rozpoczęcie mszy by się zniechęcić i żadnej osoby poniżej 40stki zazwyczaj tam nie dostrzegałem :/ Kuna moge iść do kościoła na mszę taką w intencji ale NIE TAK RANO!

Gość wkurzony wielce
notabene jak wspomniałem ona sama chodzi do koscioła codziennie na 6 godzinę i jest niepocieszona jak nie może w dany dzień zaliczyć wyjscia do koscioła. Dodam że prócz tego ok 3 godzin jeszcze w ciągu dnia na modlitwie to spędza w domu.

Gość 1234567890000
współczuję :( :( nie zniosłabym takiej matki nawet przez 5 minut :O

Gość arka satana
tak i ja tak i ty możesz wino pić

Gość to idź juz spać
:D

Gość SVEN
raz do roku? daj spokój to taka imreza tylko dla baardziej starszych ja tam ze swoimy nie dyskutuję i jak mają taką potrzebę(niezbyt często) to wożę na msze, pogrzeby i inne takie

Gość to było dobre -
"zmuszać do mszy" :-))

Gość ale ja rozumiem
że zmuszanie jest niemoralne. Dla mnie po prostu to brzmi ...dziwnie ?