Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

informal

gumki ach...pomocy

Polecane posty

hejka napiszcie prosze czy jesli seks był z prezerwatywa i nie pękła to można zajść? słyszałam ze sa takie przypadki choć nie wiem czy wierzyć, ja niedawno zaczełam współżycie z chłopakiem i czy mam sie czego obawiac skoro stosujemy tylko gumk( o ile nie zsunie sie i nie peknie)i? czy jest ryzyko ciąży wtedy????prosze napiszcie

Gość aha no tak...
polecam strone www.wpadka.pl troche o antykoncepcji przed i po...

Gość heja heja
ryzyko jest.

Gość heja heja
myślisz ze skad sie biora niechciame ciaze? tylko byś sie dziecko bzykala i bzykala. najpierw poczytaj. sex nie jest dla dzieci.

a wiesz skąd się biorą dzieci? jak plemnik który jest w spermie faceta dostanie się do komórki jajowej która jest w kobiecie. więc jak sperma się nie dostanie do twojej cipki (bo zostanie w prezerwatywie) to jak plemnik ma się przedrzeć?! ludzie, myślcie :o jak się uważa i stosuje z instrukcją, to jak zajść? gratuluję autorce topiku...

Gość 6666
przyłączam sie do gratulacji

czemu jesteście tak nie tolerancyjni ja poprostu sie boje mam stracha napiszcze cos jeszcze

Gość taakaa tam jedna
to jak jesteście tacy mądrzy to mi powiedzcie jak zaszłam skoro się nie zsuneła i nie pękła? głupki z was a tobie pomóc nie mogę bo jak już napisałam sama nie wiem co zrobiłam źle, ale to są przpadki 1/1000 może zacznę grać w lotka?

a pilnowaliście higieny zeby nie dotknac Ciebie tak nawet aby płyn sie nie dostał? może za póżno założyliscie gumke?