informal 0 Napisano Sierpień 16, 2006 hejka napiszcie prosze czy jesli seks był z prezerwatywa i nie pękła to można zajść? słyszałam ze sa takie przypadki choć nie wiem czy wierzyć, ja niedawno zaczełam współżycie z chłopakiem i czy mam sie czego obawiac skoro stosujemy tylko gumk( o ile nie zsunie sie i nie peknie)i? czy jest ryzyko ciąży wtedy????prosze napiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aha no tak... Napisano Sierpień 16, 2006 polecam strone www.wpadka.pl troche o antykoncepcji przed i po... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informal 0 Napisano Sierpień 16, 2006 chciałam tylko sie poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informal 0 Napisano Sierpień 16, 2006 czy ktoś tam jest??????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heja heja Napisano Sierpień 16, 2006 ryzyko jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heja heja Napisano Sierpień 16, 2006 myślisz ze skad sie biora niechciame ciaze? tylko byś sie dziecko bzykala i bzykala. najpierw poczytaj. sex nie jest dla dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Sierpień 16, 2006 a wiesz skąd się biorą dzieci? jak plemnik który jest w spermie faceta dostanie się do komórki jajowej która jest w kobiecie. więc jak sperma się nie dostanie do twojej cipki (bo zostanie w prezerwatywie) to jak plemnik ma się przedrzeć?! ludzie, myślcie :o jak się uważa i stosuje z instrukcją, to jak zajść? gratuluję autorce topiku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6666 Napisano Sierpień 18, 2006 przyłączam sie do gratulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informal 0 Napisano Sierpień 18, 2006 czemu jesteście tak nie tolerancyjni ja poprostu sie boje mam stracha napiszcze cos jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taakaa tam jedna Napisano Sierpień 18, 2006 to jak jesteście tacy mądrzy to mi powiedzcie jak zaszłam skoro się nie zsuneła i nie pękła? głupki z was a tobie pomóc nie mogę bo jak już napisałam sama nie wiem co zrobiłam źle, ale to są przpadki 1/1000 może zacznę grać w lotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informal 0 Napisano Sierpień 18, 2006 a pilnowaliście higieny zeby nie dotknac Ciebie tak nawet aby płyn sie nie dostał? może za póżno założyliscie gumke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informal 0 Napisano Sierpień 18, 2006 teraz mnie przeraziłaś!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach