Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bez przeszlosci

przeszlosc mojego chlopaka

Polecane posty

Gość jula***************
a możę on po prostu nie ma nic do ukrycia i uważa,że nie warto o tym mówić,bo tak naprawdę nie ma o czym

Gość pomaranczowsza
jezeli to ci az tak przeszkadza, to chyba bedziesz musiala sama jeszcze kilku facetow zaliczyc, zeby sie przekonac, ze przeszlosc nic nie znaczy w obliczu obecnej milosci, ktora jest teraz najwazniejsza :) wiem co mowie, sama tak mialam ;)

moj wszytsko wie natomiast ja o nim nie mimo ze tez mowil ze moze gadac o wszytskim tylko wczesniej mnie to nie interesowalo a teraz po tak dlugim czasie troche glupio mi pytac

Gość jula***************
anka99-> mój powiedział mi to samo i od samego początku wiemy o sobie wszystko to,co zdarzyło się w przeszłości

ale pytania moje byly czy to mi kiedys minie i czy taki zwiazek moze sie udac i drugie dotyczylo seksu -czy jesli w koncu to z nim zorbie to czy to w czyms pomoze?

Gość jula***************
w moim przypadku,to on miał większe doświadczenie ,ale wszystko sobie powiedzieliśmy i jest super,bo wiemy to wszystko o swojej przyszłości,co wiedzieć chcieliśmy i tak być powinno

Gość jula***************
nie kochaj się z nim tylko dlatego,żęby coś sprawdzić. Zrób to tylko i wyłącznie dlatego,że go kochasz,żęon kocha Ciebie i chcesz oddać mu swoje ciało i duszę,chcesz abyście byli jednością

Gość do dziewczyny bez przeszlosci
no to ciezko przewidziec czy to Ci minie, bo to zalezy od tego jaka jestes osoba....jaka masz samoocene, jak Cie traktuje Twoj chlopak i od wielu innych czynnikow... co do sexu to osobiscie nie sadze, zeby to Ci pomoglo....wrecz przeciwnie, mozesz sie zaczac wewnetrznie buntowac, ze ta intymna sfere dzielil juz z innymi kobietami, a dla Ciebie jest on pierwszym, wyjatkowym....no ale to tylko moje zdanie...

jak to robię? pasujemy do siebie i mam powody sądzić że rozumiemy się tak dobrze że on się cieszy że jest ze mną i z żadną inną pod tym względem, porozumienia, nie było mu tak dobrze, poza tym czuję się OK, akceptuję i lubię siebie, i wierzę mojemu partnerowi że bardzo mu się podobam, zatem jestem wręcz zadowolona z tego że on ma porównanie ale to chyba kwestia psychiki, ja zawsze chciałam być z doświadczonym mężczyzną, który zobaczy we mnie coś wyjątkowego, i mam co chciałam i jest mi dobrze (dla mnie on jest pierwszym i nie chcę innego) myślę że jeśli facet miał porównanie, potrafi docenić ciebie, jeśli sama uważasz się za wartościową

samoocene mam niska coraz nizsza

Gość jula***************
porozmawiaj z nim poważnie o jego uczuciach, o was

Gość do dziewczyny bez przeszlosci
widzisz tak pisze o tej samoocenie, bo gdybys byla pewna siebie to nie mialabys takich problemow, czulabys sie the best, wyjatkowa ijedyna, mialabys gdzies jakies ex laski Twojego faceta... tak na marginesie - bardzo dobrze Cie rozumiem z tymi Twoimi rozterkami....ja tez mam bardzo niska samoocene i jestem bardzo wrazliwa osoba i na pewno nie znioslabym tego, ze moj chlopak mial przede mna iles tam dziewczyn i co gorsza uprawial z nimi sex, a ja nie mialam partnerow...ja jestem pierwsza dla mojego chlopaka a on dla mnie i jest mi z tym dobrze, nawet bardzo dobrze;)

tak zrobie to za ktoryms razem w koncu sie uda ale zamierzam zrobic to jak najpredzej bo juz mnie meczy ta niepewnosc pozanm oprawde i albo ise z na pogodze albo nie chyba dopiero wtedy to sie okaze a narazie dzieki za odpowiedzi

Gość jula***************
odważ się i zapytaj o wszystko a na pewno od razu poczujesz się lepiej bez względu na to,co Ci powie,bo już nie będziesz się więcej zadręczać. Powodzenia. Wierzę,zę wszystko będzie O.K. :)

Wiesz tez taka bylam i myslalam ze jak on sie ze mna kocha to ma w glowie inna.ale teraz wiem ze tak nie jest.Jestesmy juz małzenstwem rok i juz zapomnialam o tym ze on mial jakies tam dziewczyny teraz tylko ja sie licze...nikt wiecej i tez powinnas w to uwierzyc bo gdyby on nie chcial byc z toba to napewno by nie byl. a najlepiej by bylo gdybys z nim pogadala o przeszlosci - to naprawde rozmowa ci pomoze i bedziesz wiedziala ze tylko ty sie liczyszz!!

pogadalam i nie czuje sie dobrze czuje sie fatalnie

Gość jula************
A co się stało?? Powiedział coś,co Cię zasmuciło i zaniepokoiło??

tak i jedno i drugie :(

Gość dowiedzialas sie prawdy
? no coz moze zabolalo, ale chyba lepiej, ze wiesz to teraz? potem byloby jeszcze ciezej zdecyduj teraz czy uda Ci sie 'przelknac' ta prawde i pogodzic z nia czy nie bardzo....po co macie sie wzajemnie meczyc :/

w chwili obecnej nie wiem czy bede potrafila to zaakceptowac chyba potrzebuje troche czasu tylko ze on nie chcial powiedziec wszytskiego i to mnie zastanawia

nie wiem juz czego chce

Gość jula***********
Wyduś z niego całą prawdę-calutką,a później zastanowisz się co z tym zrobić. Jeżeli nie będziesz w stanie tego zaakcaptować,to nie rób nic na siłę,bo to naprawdę nic nie da

Gość anonimmmm
mialem identyczna sytuacje - moja dziewczyna (obecna), ktora poznalem przez internet na poczatku naszej znajomosci mowila, ze miala przede mna faceta. nie moglem sie z tym pogodzic i w ogole ciezko mi bylo bardzo. za kazdym razem myslalemm sobie - czemu ja zachowalem czystosc a ona nie ? i ciezko mi bylo, bylem na skarju zalamania. bylem przekonany, ze nie da sie z tego wyjsc, rozmawialismy o tym, ja powiedzialem, ze potrzebuje pomocy psychologa, a ona powiedziala, ze nikogo przede mna nie miala. tylko ze jak ja o to spytalem na poczatku znajomosci to nie uwazala tego, ze to cos waznego, albo , ze kiedykolwiek bedziemy ze soba. z wlasnego doswiadczenia wiem, ze niestety nie da sie z tym poradzic. jak chcesz pogadac na privie, a mam duzo do opowiedzenia, to podaj mi swojego maila, bo jak ktos mojego tu namierzy to porazka . pozdrawiam

Gość pfiiii
ile macie lat? :O Sluchajcie nie wyobrazam sobuie rzucac na szale związku i ilosci partnerek mojego faceta. To jest bez sensu:O Dziewictwo wcale nie oznacza mniejszych kłopotów. Nie rozumiem was :O