Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 15

Dzisiaj TO zrobiłam !!!

Polecane posty

Gość Patrycja 15
dzisiaj mi powiedzial, ze ma chifa tylko nie wiem co to znaczy, ale cos na pewno fajnego:) moze niedlugo mi go pokaze :)

Gość jasne jasne
Ooczywiście, ustawiłas się, extra, zazdroszcze ci, moj facet nie ma samochodu :( i pracy teraz tez nie :( a twoj to i dobrze ustawiony i auto ma... tylko ta żona... ale spoko jak urodzi to ją zostawi... bedzie gites :D A za 10 lat... hmmm.... ty bedziesz w ciązy a on obieca kolejnej 15latce to co tobie :D :D :D no ale czy to teraz wazne???? nieeee :P:P:P przeciez sie kochacie :D ja pierdole :o

Gość Patrycja 15
jestem na maxa happy, bo on nagral nasz sex na kamere i pokazal mi go dzis w internecie:) wygladalo to bosko :D zazdroscicie mi pewnie co??

Gość Patrycja 15
no dobra rozgryźliscie mnie... tak naprawde to dziś wychędożył mnie pan stefan spod monopolowego za to że mogłam przejechac się jego furmanką, mówię wam wiatr we włosach, słoma w odbycie i ten zapach łajna ! A i skoro ktos sie pytał to furmanka ma napęd na jednego konia, to chyba sporo nie ? jak kolezanki sie dowiedza to normalnie przezyją analną rozkosz :classic_cool:

Gość Patrycja 15
Znow ktos pisze za mnie :/ On mnie nie zostawi bo kocha mnie. Zony nie kocha i nie jest z niej zadowolony. Ona nie spelnia jego oczekiwan, a ja tak. Mnie nie zostawi bo to prawdziwa milosc i jestem dla niego super. Bedzie na pewno super. Nie moge sie doczekac jak zamieszkamy razem i nie bedziemy sie musieli kryc i bede miala go tylko dla siebie.

Gość Patrycja 15
nie piszcie pod moim imieniem :( zazdroscicie mi bo mam chlopaka ktory mnie kocha i mam samochod :)

Gość zrob sie na
czarno to nikt sie nie podszyje

Gość a jaki to
a jaki to samochod? fajny jakis? ja bym chciala miec faceta z autem. skad jestes, ja z wawy, mam 17 lat

Gość a co z
zabezpieczeniem?

Gość sex w internecie
zazdroszcze ci, chcialabym zobaczyc film z seksem ze mna i moim facetemmmm

Gość lewa wagra sromowa prawa..
pitolisz.....niesamowite....ja osobiscie bym cie kijem nie dotkol :)

Gość pierwszy raz
pierwszy raz za darmo :D :d :D

Gość lewa wagra sromowa prawa..
a ten sex to darmowka byla dla niego juz rozumieem :D w jakiej agencji pracujesz ?

On ma jakiegos Peygeota, ale mowie wam fajny samochod i ma klime. Zabezpieczylismy sie, on przed wytryskiem wyszedl. Inaczej nie moglismy bo on nie lubi gumek a ja sie boje pojsc do gina i prosic o tabsy.

Gość o kuzwa...
Pewnie mialas dni plodne, hehehe. Ale nic sie nie boj trafilas na czulego faceta, nie zostawi Cie zanim nie urodzisz :P

Gość Zenon_L
Hehe o czym tu gadamy :P

Gość on nie lubi
gumek....wymiekam hhehehehe to za 9 mc zostanie ponownie tatusiem.moje gratulacje

Gość F16
Gdyby głupota latała,to nie musielibyśmy kupować samolotów. Na tym topiku z trzy eskadry.

Gość niuuuniaaaaaa
ja jak mialam 17 lat tez bylam naiwna tak jak ty spotykalam sie z gosciem o 10 lat starszym, nastepnego dnia po "sexie" juz sie nie odezwal :( za 5 lat moze zrozumiesz ze to spotykanie sie teraz ze starszym facetem (do tego zonatym) i w tym wieku chodzenie do lozka - to jedna wielka pomylka ale chyba jestes za mala zeby cokolwiek zrozumiec:( niedlugo on cie rzuci i moze wtedy cos zrozumiesz pa

Gość ło ludzie
czemu uczestniczycie w prowokacji? Nie widzicie ze to sciema? Dajta se spokoj, ktos ma niezly ubaw. Nie ma tu na forum az tak glupich ludzi:o

Dlaczego chcecie zebym sie bala ze mnie rzuci? Nie rzuci mnie bo kocha i powiedzial ze mu na nas bardzo zalezy. Spelniam jego oczekiwania i jest nam super. Jakby mial mnie rzucic to nie kupilby mi zlotego pierscionka za 300zl.

Gość Zenon_L
zostaniesz tylko zwykla 16 latka z brzuchem potem dzieckiem problemami chorobami wzrokiem ludzi wstydem porazka nieskonczona szkola dnem i glupota a do tego blacha... co tu pisac jak glupia sie trzeba urodzic zyc naiwna a umrzec nie swiadomą....

Gość o kuzwa...
Prawdziwe zloto!!!!!!! Gdzie ty go znalazlas?? Takich facetow to ze swieczka szukac :P

Gość Zenon_L
zloto od ruskich ;p mosiadz ci dal :P

Gość aaaaa82
jesuuuu pierscionek? za 300 złotych??? aleeee, jaaa cieeee, ja takiego nie dostalam :( i samochod, ale ci fajnieeee

Gość Patrycja 115
"Spełniam jego oczekiwania" a będę jeszcze bardziej. A pierścionek za 300 zł był moim marzeniem od kołyski, kiedyto chrzestna mnie przepowiedziaa, wspaniałą przyszłośc u boku zboka pedofila

Gość CN
wyszedł? Dziwne, ze tobie niekazał wyjśc....

Gość a ja jestem normalna
oho, kolejna jak ta od ginekologa... normalnie wyślę mu SMSa, b się doczekac nie mogę... pewnie poprosi mnie o rękę... itp a tu- on zony nie kocha, tylko mnie i ma samochód- łaaaaaaał, imponujące.... skąd biora się takie durne dziewuchy????

Gość a co sobie bedzie dziewczyna
żałować :) młodym jest sie tylko raz:) niech sie wyszaleje poki nie jest jeszcze kurą domowa :)