Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 15

Dzisiaj TO zrobiłam !!!

Polecane posty

Gość mam czarnego nicka ale...
buahahahahaha glupia cipo! bo on ma samochod! bo sie rozwiedzie! bo kupil pierscionek za 300 zl! a co, na metce bylo napisane? kuźwa, ale żenada... tak, to na pewno milosc...

Gość Mewa Kapuścińska
Dobra prowo :-)

Gość jak ty jestes
głupiuta i naiwna!!!myslisz ,że facet 28 letni mający żonę i dziecko w drodze zostawi to wszystko dla 15 latki??Nie łudz się dziecko !!!dostał to czego chciał, rozdziewiczył małoletę i tyle.Jaką ty jetseś materialistką ....szkoda mi Ciebie ,bo z takim poziomem inteligencji to daleko nie zajdziesz!!!

Gość gfgggff
To moze zalatwi ci jeszcze uzywana opone do Stara albo choinke zapachowa do malucha o zapachu kokosowym niezle sie ustawilas !!!

Gość nie nooooo
to chyba prowokacja...

moze powinnas mu pomoc w podjeciu wlasciwe decyzji i porozmawiasz z jego zona o waszym szczesciu? ona na pewno was zrozumie.przeciez wie ze nie spelnia jego oczekiwan

Gość dzisiaj tylko
czekam az napiszesz, ze facet sie nie odezwal

Gość Legion_-
dałaś dupy i po wszystkim tylko czekać aż zobaczysz jedą ze swoich przyjaciólek w jego samochodzie

Gość i co dzisiaj
juz nie masz sie czym pochwalic?

Gość Goch
osoba, która podszywa się za autorkę ma dobre texty, prawie tak głupie jak autorka. ale to nieważne bo on ma samochód....olala zazdroszczę hahaha

Gość a ja bylam ciekawa
dalszych losow tej wspanialej milosci :P

Gość juz dawno
tak dobrze sie nie ubawilam :D

Gość ja zazdroszczeeee
ja Ci zazdroszcze. Gdzie jestes? Opowiedz, co dzis dla Ciebie zrobil!

Gość znowu byl
sex czy moze milczy?

Widziałam się z nim i było fajnie. Nie widzieliśmy się dzisiaj długo bo on nie miał czasu, ale kochaliśmy się znowu:) Było lepiej niz ostatnio, chociaż znowu mnie bolalo. Szkoda że krótko się widzieliśmy, ale on mówił że przez jakiś czas niestety będzie. Musi pracować i wracać w miare normalnie żeby nie wzbudzać podejrzeń żony. Niedługo się pewnie to skończy i będzie super. Nie moge się doczekać aż wszystko załatwi i będziemy tylko my.

Gość taaaa my i jego zona
i dziecko i ty jako kochanka w najlepszym ukladzie

Gość nie chce wzbudzac
podejrzen a podobno chce odejsc...

Gość jezus hitler
uuu nie jedzcie po niej jak po burej suce ona naprawde w to wierzy w sw Mikolaja pewnie tez pewnie to Mikolaj jej odpisal w liscie ze w grudniu na gwiazke jej facet z samochodem zostawi zone i dziecko teraz mu glupio ale w grudniu to juz zupelnie inna sprawa buahahahhahah pustostan ciemnogród:O

Gość i pewnie znowu
bez gumki

Gość jezus hitler
no jak ty sobie wyobrazasz starania o bejbika??? z gumką ???!!!:O

Ja wierze w to co mowi. Nie klamie, bo mnie kocha. Gumki on nie lubi, ale jest doswiadczony i wie co robi. Wysuwa się przed wytryskiem i nie mam powodow do obaw.

Gość gumki nie lubi
a pewnie nie wiesz,ze w wydzielinie przed sperma tez sa plemniki!Czy ty na prawde chcesz juz zostac matka?Przejrzyj na oczy, bo zrujnujesz sobie zycie!

Gość o kuzwa 1234
Patrycja, jeszcze tu jestes??

Gość prawdziwy jezus hitler
i tak juz ptawie zrujnowala reputacje napewno jak romansik wyjdzie na jaw to zona jego zrobi taki hard core ze sie obydwoje posraja on podwinie ogonek i bedzie skamlał o jeszcze jedna szanse a o niej beda mowic ze jest lolitka i ze rozbija malzenstwa :D to tylko kwestia czasu nie slyszalem jeszcze zeby facet zostawil zone i dzieciaka dla 15 sto latki hahahahhaha

Gość pomysl o szkole
a nie o sexie

Gość o moj boze...
chifa ma hehe malutka, skladnie polska przecwicz, bo po polsku dobrze zdania nie potrafisz skleic, za angielski bys sie wziela...ale w sumie to szkoly skonczyc nie musisz bo skoro on mam smochod i cie kocha....;-) lolololololollllllllllllllllllll

Podłe jesteście. Nie widzicie że jestem z nim szczęśliwa? Trafil mi się super facet. Kocha mnie, jest czuły i dobry. Myśli o rodzinie, chce ze mną być i zanmieszkać w przyszłości. Jest ustawiony, lubi dzieci i marzy mu się min. 3 dzieci. Na pewno byłby wspaniałym ojcem i kochającym mężem. Jest wyjątkowy i bardzo go kocham. To super facet.

zapomnialas dodac ze ma super samochod? przeciez teraz to juz nie tak samo, i kolezanki nie beda zazdrosne jak ominiesz ten szczegol