Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja 15

Dzisiaj TO zrobiłam !!!

Polecane posty

Głupoty piszecie, ja wiem że mnie kocha i nie skrzywdzi. Dzisiaj się znowu widzieliśmy i to 2 razy. Nie były to dlugie spotaknia bo musi uważać na żone. Przyjechał do mnie zaraz po pracy, przywiózł róże i sie kochaliśmy. Póżniej jeszcze o 21.00 specialnie do mnie podjechal pod blok i pojechaliśmy w ustrone miejsce. Powiedział że dzwonił dzisaj do prawnika i ze z rozwodem nie będzie problemu. Dał mi łańcuszek, a ja pozwoliłam się kochać tak jak on najbardziej lubi, do końca. Był zachwycony i obiecał ze we wrzesniu wyjedziemy gdzies tylko razem na weekend. Jestem super szczęsliwa. Zakochałam się w nim strasznie i wiem ze bedzie nam razem super.

Gość Noooooooo
To juz nie dlugo bedzie male dzidzi? :D Skoro bylo do konca :D

Gość to juz
za lancuszek mozna cie kupic

Gość tak jak on lubi
:D czy ty wogole wiesz skad sie biora dzieci? zebys nie byla zdziwiona za 9 mc!!

hehe a jednak to prowokacja :))) nie trudno sie domyślić ta cała Patrycja15 to nie żadna Patrycja ktora ma 15 lat. Gdyby byla taka głupia nie sądzę by jej wypowiedzi tak wygladaly zbyt bystra. Poza tym to ktoś pisze pod was...i co napiszecie dalej??? Czekajcie ja jutro dopuisze ze niby obiecal Patrycji ze kupi jej sukienkę i wybuduje domek w gorach tez uwierzycie??? Przeciez to ciagle ten sam scenariusz...

Kasia ale my to wiemy:) Tylko fajnie sie tak posmiac bo ten ktos kto sie podszywa za jakas patrycje 15 ma bujna wyobraznie i wiesz...mozna sibie humor poprawic takimi smiesznymi opowiadaniami hihi :D myslisz ze ktos z nas wierzy w ta historie?? hehe watpie bo ja np. nie wierze i wiem ze to bujda.A ten ktos to po prostu smieszne historie wymysla :D

Gość Patrycja15
zostawił mnie,powiedzial ,ze nie moze tak dalje oszukiwać żony i swoje jeszcze nienarodzone dzieciątko...jestem załamana!

Kasia, jaka jestes bystra! to jednak jest prowokacja. masz racje!

Gość gość
Męzu moj, pojdz w me ramiona!

Gość ja jestem nawet pewna ze
to PROWOKACJA!

Gość a ja mysle tak jak TY
zdecydowanie to je prowokacja

Gość bo to prowokacja jest

to jest prowokacja na 100% :D ale posmiac zawsze sie mozna :D Heh a nastepnym razem kupi jej do tego lancuszka slonia i... bedzie miala slonia na zlotym łancuszku :D :D:D:D:D:D:D

Gość luuudzie ale jestescie ciemni
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dtak łatwo was wkręcić:D:D:D:D:D:D:D:D:Da jeden mądrzejszy od drugiego:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D::DD:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dhahahahahahahahahahahanormalnie nie moge:D:D:D:D:D:D:D:Dnie wiedziałam, ze AŻ takie tempaki z was:D:D:D:D:D:D:D:Dze nawet prowokacji nie wyczujecie:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ja tez czekam
na dalsza tworczosc :D

Hej Patrycjo albo Patrycjuszu nie zostawiaj tak swoich czytelnikow :D my czekamy na ciag dalszy :D

Gość wszyscy wyczuli
kazdy wiedzial ze to prowo :D

Gość Ajato
znam już taką jedną która zakochała się w gościu z wozem. Potem okazało się, że jest w ciąży a on ma troje dzieci. A teraz ta jedna ma już dwoje dzieci i ani jednego ojca dla nich. Wyrazy współczucia dla tak naiwnie wierzących w zapewnienia o miłości: - ja cie kocham na zawsze - jesteś moją jedyną - jesteś najpiękniejsza - jesteś najlepsza eeeeeeeeeeeeeeeee to wszystko pierdoły żeby tylko przelecieć małolatę.

Gość na bank
prowokacja

Gość ale moze naprawde
moze naprawde dziewczyna poznala wartosciowego chlopaka, jest szczesliwa a wy sie czepiacie. Patrycja daj znac co u ciebie 🌻

Gość hehehehehe wartosciowy
to on jest, bo przeciez jak juz wszyscy wiemy ma samochod z klima :D a to ze ma tez zone i dziecko w drodze to w sumie taki malutki i prawie nic nie znaczacy szczegol :D:D wymiekam...

Gość no ale to też jakaś wartość

Gość 30stolatka
Patrycja - jestes żenująco głupią pipką. Nawet nie chce mi się dalej pisać.

Gość czy ktos widzial Patrycje