Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala roczyczka

jak mozna...?

Polecane posty

Gość mala roczyczka

zwracam sie tutaj z pytanieem do osob ktore spodziwaja sie dziecka w najblizszym czasie..ale tak ogolnie to do wszystkich.powiedzcie mi czy jestescie dumni a moze sprawia wam to przyjemnosc ze wasza coreczka (oliwa lub julia choc jest jeszce sporo takich niepowtarzalnych imio :P) bedzie 10 z kolei dziwczynka o takim imieniu w klasie.zaraz sie wszystkie oburza i powiedza ze im sie to podoba i nic ich nie obchodzi ale czy nie uwazacie zew podchodzicie pod pewnego typu mode na dane imie???? bo wiem ze mi np bardzoi przykro byloby byc jedno z wielu..pomyslcie o swoich wladsnych dziwciach..no to tyle :)pozdro

Gość Co prawda nie rodze lada
moment, bo dopiero w styczniu, ale moja corka bedzie miala imie Marta. Slyszac co krok te wszystkie powtazajace sie imiona to naprawde jest mi jakos zal tych dzieci. Popieram calkowicie Twoje zdanie na ten temat.

Gość 000000000000
A moze józia, co ???

Gość oooooooooooooo
Ja tez tak sadze, chcialam dac synowi na imie Jakub, ale akurat byl taki wyrzut na to imie ze dalam spokoj...przynajmniej jednego jakuba mniej bedzie w klasie :)

Sa dobre i zle strony... Majac oryginalne imie wciaz Cie o nie wyputuja, pierwsza idziesz do odpowiedzi, piszesz ekstra wypracowania na ten temat, pierwsze pytanie zawsze dotyczy imienia :O A jak masz na imie tak jak wiekszosc to mozesz zyc bardziej w ukryciu, nie wybijasz sie, jestes bardziej anonimowa. Co ma duuuuuzo zalet :)