Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdość

Idę do gina po środki na obniżenie popędu.

Polecane posty

Gość Bysio
do Mamdość zależy jak daleko rozpad Twójego małźeństwa nastąpił czasem lepiej coś zresetować, tylko co z dziećmi?

Gość jakiej agencji
a dlaczego tak sądzisz?

Gość Bysio
dzięki Bednarski pomyliłem się może z restą też pozdrawiam i lecę do domu na łono..

Gość Bysio daj na luz
więc to tylko marzenie...

Gość jakiej agencji
dlaczego tak sądzisz, ze ja albo panna albo życia nie znam? do czego to jest?

Gość Bysio daj na luz
tak to prawda ale czasem nie można ich zrealizować... bo, tak się zycie toczy...

Gość Bysio daj na luz
po?

Gość Bysio daj na luz
czy przed :P?

Gość acha PPP
ale bedzie fajnie?

Do autorki: (1) Masturbacja nie jest taka zla. Nie wiem czemu masz tego dosyc. Wstydzisz sie ? :) (2) W epoce internetu kochanka mozesz miec w przeciagu tygdonia najdalej. Zaloz profil na jakiechs \"randkach\" i napisz tam dokladnie jak jestes i czego szukasz. Potem badz troche wybredna, bo mozesz sie naciac na prymitywa albo zboczka. Mysle ze w ciagu tygodnia dotaniejsz sporo \"zgloszen\" ;) Napisz tez szczerze czego oczekujez w seksie, bo mozesz byc zawiedziona ... Rozumiem ze chcesz \"duzo\" ale wzne jest tez duzo \"czego\" ? Sa faceci dla ktorych seks to glownie stosunek, penetracja, itego wlasnie chca \"duzo\". Ja np. tez. lubie \"duzo\" , ale duzo czegos innego ;) Ustal to wiec z gory .. (3) Trzecia opcja to brac prochy na uspokojenie, ale to nonsens. Brzmisz inteligentnie wiec wiesz to pewnie sama ... Nie przejmuj sie ze jestes po 40-ce, ze nie jestes super laska, ze masz defekty urody. Tylko gowniarze szukaja perfekcji... Ty szukasz mezczyzny ktory zna troche kobiety i wie ze nie zawsze pachna one fiolkami ... Jak bylas swojemu mezowi wierna, masz tez moze taki problem ze sie troche wstydzisz swojego ciala, zwlaszcza ze od ostatniego \"pierwszego\" razu z facetem minelo juz sporo czasu, a czas dla ciala nie jest laskawy ... Ale przyzwyczaisz sie... ;)

Gość acha PPP
hm... ok...

Gość daj na luz
jesteś jeszcze?

Gość eee taaam macie poroblemy
a gdzie autorka ?

Gość Mamdość
Jestem, jestem, miałam przerwę na gotowanie. Dyskusja się rozwinęła, a ja drogi wyjścia i tak nie widzę. Może się boję, sama nie wiem. Bysiu - jak sobie wyobrażasz to resetowanie? Z tym samym facetem od poczatku? Dzięki, wysiadam. Co do profili - mam takie konto i naprawdę nie ma tam dla mnie odpowiedniego faceta. Moze opis zły, może lata nie te, może wygląd nie ten. Zniechęciłam się. Stąd to pytanie o środki medyczne. Czysto, łatwo, no może nie za bardzo przyjemnie, ale luz. Teraz widzę kilka innych topików poruszających ten problem. Ja go chciałam rozwiazać w miarę bezboleśnie dla mojego poukładanego życia. Nie dla zwiazku, bo o to już nie dbam.Ale najwyraźniej się nie da. :O

Gość no... się nie da...
ciężko, naprawdę. ja czasem tak się zastanawiam, czy ja zwariowałam na punkcie sexu czy to mój mąż tak się opuścił ja mogłabym o każdej porze dnia i nocy, wszędzie, oj, a on...no co ty, tutaj, nie teraz... mnie też dopada zwątpienie. ale staram sie nie poddawac mu i isc dalej. Gdybym chciala tyle ile moj maz to, pewnie z biegiem czasu wcale nie byloby seksu, rany! jak mozna nie lubic sexu? no jak?...a jednak mozna...pojebane to zycie niestety jedni chca ale nie moga a inni moga i... niechca!

Czy ty przypadkeim nie chcesz sobie tylko troche pomarudzic i ponarzekac na meza ? :) Bo nie wierze ze znalezienie kochanka jest az takie trudne. Pokaz mi link do swojego profilu jak chcesz przez email i powiem ci co o nim mysle ... Moze twoj anons przyciaga zly typ facetow ? A moze jestes poprostu zbyt wybredna ... ? No moze faktcznie sie boisz .. ale czego ? Zycie ci ucieka dziewczyno i za pare lat naparwde bedzie ci trudno kogos znalezc ... Bylem sam kiedys w podobnej sytuacji, i kochanka mi pomogla odzyskac w miare rozsadne zadowolenei z zycia ... Ale nie jest to miejsce zeby o tym pisac ...

Gość Mamdość
Twoerk, masz maila.

Gość Mamdość
Oj, przepraszam za literówkę. :)

Gość Mamdość
Tak, może już masz. Skopiowałam i wkleiłam to nie mogło być źle.

hmmm nie ma niczego. Sprobuje za godzine moze ... ale tak juz bywalo z tlenem niestety, ze poczta sie mocno spozniala albo i nie docierala w ogole. Albo jak chcesz to podaj mi swoj, to napisze z innego adresu.

Gość Mamdość
Spróbuję później. Moze dojdzie wcześniejszy jednak. W każdym razie dzięki za oferowaną pomoc. Qrczę, chyba masz rację, coś robie nie tak. Na profilu, nie z mailem.:)

Wiesz, mail ktory nie dziala to tez by bylo mozliwe wytlumacznie twoich trudnosci w nawiazaniu kontaktu ;)

Gość Mamdość
Mój mail akurat działa. Ale mam inny na tlenie i mam z nim problemy. Ten, z którego wysłałam nie jest na tlenie.

Gość Mamdość
Tworek, masz maila z tlena teraz. Nic innego już nie wymyślę. A pomocy innej się chyba stad nie doczekam. Mam na myśli pomoc od lekarzy, farmaceutów itp.

Gość Nakamichi
a brombralas? ;)