Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ożesz nożesz

Pajaki tu i tam..

Polecane posty

Gość ożesz nożesz

Jak to jest, nie znoszę tych potworów, a im bardziej o nich myslę, tym bardziej one sie zjawiają :o Wystarczy że odczuję lekki niepokój i za chwilę któryś wypełza z tymi swoimi kilkoma nogami 😭 Potrafie się obudzić w nocy, zapalić światło i zobaczyć takiego na poduszce, albo ścianie Wszyscy będą siedzieć na jednej ławce, ale to m n i e pająk spadnie na głowę :( to niesprawiedliwe ;) czy ktoś ma podobinie :o

Gość ło matko i córko
[Dyskusja ogólna] w moim pokoju byl pajak i teraz boje sie isc spac wypsikalam caly pokoj sprejem na robaki, wywietrzylam, wystprzatalam ... ale... ja mam fobie... blagam... co dziala na odstraszenie pajakow... dawajcie rady, sp [Dyskusja ogólna] strach przed pająkami moja córka strzasznie boi sie pajakow,poradzcie co robic?nie otwiera okien,w pokoju hoduje tylko ziola odstraszajace(geranium,mięta,komarzyca),codziennie sprysk [Dyskusja ogólna] Mam male pytanko - pajaki Czy te pajaki, ktore lubia mieskzac sobie w naszych domach gryzą? Strasznie nie lubie pajakow, brzydze sie i boje, jednak czy ten strach ma podstawy? Czy takie [Dyskusja ogólna] znacie jakis sposob na pozbycie sie pajakow z pokoju?? w moim pokoju sa duze czarne pajaki :( jakis tydzien temu zoabczylam jednego i spryskalam caly pokoj raidem przeciw owadom biegajacym , niby ma pomoc na okres [Gotowanie, dom, ogród] jak skutecznie odstraszyc insekty ????? mam straszna fobie zwiazana z pajakami... ostatnio zauwazylam w domu kilka malutkich czrnych pajakow, boje sie ze to mlode i mam gniazdo gdzies.Prosze o rade ja

Gość sugestiaaa
Może jesteś Spiderman'em :D

Gość ożesz nożesz
Dzięki ło matko i córko, nie miałam pojęcia, że isnieją rośliny odstraszające :) tylko co zrobić, przecież nie bedę wszędzie chodzić z doniczkami ;) Ciekawe dlaczego ja je tak przyciągam :o pocągam :p

Gość oburzona ruda lola
obudzilas sie z pajakiem na poduszce :O:O:O😭

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Od zawsze balam sie pajakow, ale od kiedy przenioslam sie do Anglii przestalam bac sie takich malych popierdół, tam to sa dopiero pajaki, ogromne straszne...wrrrr