Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baja

dzieciaki szkoda mi was

Polecane posty

są wakacje,jak my z rówieśnikami wspominamy ten czas to się gęba smieje od rana do wieczora na dworze,pełno dzieciaków z kromką chleba,przecież nie było czasu do domu iśc!!! kolana poobdzierane,twarze zesmagane słońce a wy? co będziecie wspominać od 1 lipca do 30 sierpnia komp komp komp .....

Gość no niestety
w pracy tak czasem trzeba... :o

Gość ale ja mam 32 lata
może i jestem infantylna, ale taka moja uroda -zwłaszcza w wakacje

bed wspominac: a pamietacie ak kiedys sie siedzialo przed kompem? w domu, w domu, przy kompie, a teraz na starosc??? przeciez mamy juz 40 lat i tacy polamani... :O biedne dzieci nie wiedza co to ruch, co to dobra zabawa, co to znazy dziecinstwo, wiedza co to komp :)

wiem ,ze już taki wspomnieniowy topik był,och :) ale widzę za oknem piękna pogoda a kafe kwitnie od wpisów,cóż ja muszę iść do pracy ale tylko czekam na weekend i na rower ,stare kosci rozruszać

Gość no niestety
nie idz do pracy bierz kromke chleb w reke i na dwor

myrevin jak zwykle nie zaczail o co biega :D chodzilo mi o dzieci siedzace jedynie pred kompem, nie majace zainteresowac, ktore prawie tylko siedza i stukaja w klawisze... gdy beda mieli 40 lat - beda tak polamani, jak dzisiejsi 80 latkowie :O rusz glowa myrevin, bo nie juz doluje twoj brak pedu intelektualnego i stan przeddepresyjny :O

no teraz nie kromke w łape tylko ... Waze cóż byłam chudym dzieckiem,szczupłą nastolatką to się przyzwyczaiłam,aże spalenie już nie te muszę jakoś sobie radzić

ale ja pamietam z dziecinstwa rozne fajne rzeczy, zabawy, ruch, bandy osiedlowe, towarzystwo... a komp to dla mnie dzis narzedzie pracy. Weselsze dziecinstwo mialam niz obecne dzieciaki :)

Myrevin , staruszku , właściciwe należałoby sie juz zacząć rozglądać za czarną odzieżą do trumienki ;P cały dzien na podwórku , z łukiem z patyka i sznurka do snopowiązałki , w piaskownicy gralismy w państwa- miasta ( czarne piwko-białe piwko -wywołuję naprzeciwko- fraaancjaaaa!!!-znacie to?) zagrzbywalismy skarby pod szkiełkiem , łupalismy w karty , bawilismy się w podchody...ech , to były czasy:)

--> dwa szalone kierpce Skąd pomysł o stanie przeddepresyjnym ? :o Przecierz wiecznie się usmiecham. :o

czesc JP :P fajne były te obrazki pod szkielkami...zapomnialam o nich, może gdzies tam sobie leza jeszcze :)

u nas na podwórku kto miał piłkę ten był gość do dzisiaj mam traume(nigdy piłki nie miałam

Gość To nie dzieci -to potwory-
-małe Balcerowicze !!! :D:D:D:D

a idz chlopie..... Dzieci, jak sie nie bedziecie ruszac i nie bedzieie korzystac z zycia, to za kilka lat bedziecie tak zgorzkniale, zfrustrowane, sztywne jak myrevin ;) starosc umysu i ciala to dwie rozne sprawy :) nie oszuku sie, ze majac lat 98 bedziesz jedzil crossem po torze :P

Myrevi , a jak Ci wybiorą cos paskudnego? Ja się tylko boję , mże mnie odzieją w bluzkę z żabotem :P gówniara - no hej hej pod szkiełkami chowalismy co cenniejsze pamiatki np. papierki z gumy donald,albo naklejki z Alfem :P

a to u mnie inaczej...zbieralo sie listki, kwiatki, zlotka i takie tam w ziemie to, potem robilo sie dziurke i pod tym szkielkiem powatawaly fajne \"widoczki\"

W wieku ponad 10 lat zaczeło się oczarowanie motorewerami ;Komarki ,Wierchowiny,Pegazy,Motorynki ! I ten WSPANIAŁY zapach \"mieszanki\" !!! :(:(:(

Gość upupupupu
upup