Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona polityk.a

co czują osoby które głosowały na PiS??? Żałujecie czy nie?

Polecane posty

Gość Najważniejsze żeby nie Tusk
WYŁUPIASTOOKI !!! :D:D

Gość zmęczona polityką
taaa.. popieram przedmówczynię z ostatniego wpisu na pierwszej stronie :) Ci, którym nie chciało sie jechać do domu po świstek uprawniający do głosowania. Bo za daleko... A w ogóle najgenialniejszy "argument" tych, którzy nie głosowali (koło 10 osób mi tak powiedziało) to stwoerdzenie: "Ja bym głosował/a na Tuska ale nie mam karteczki. Ale spoko, Tusk i tak wygra". Fajnie wygrał :o Dziękujemy...

Gość o widze ze
wielu innych 'wyborcow' PO postapilo jak moi znajomi ktorzy nie zadbali o papierek z UM, bo przeciez i tak PO wygra- przeciez prowadzi w sondażach. Elyta yntelekutalna narodu sie nie popisala

Gość o widze ze
O przepraszam drobna nieścisłosć chodziło mi o wybory prezydenckie a nie parlamentarne bo one byly chyba we wrześniu.

Gość awr
głos oddany na PO to głos oddany przeciwko Polsce,to głos oddany ne miedzynarodowych sepkulantów,Lichwiarzy,bankierów ktorzy juz do reszty wysprzedadza ten kraj,sprywatyzuja wszystko i spowoduje ze tak jak w krajach latyno-amerykańskich biedni,słabi i chorzy beda umierać pod szpitalami licząc na "łaske" Plany miedzynarodowej finansjery przewidywały że w Polsce ma zostać jedynie 20mln.mieszkańców,reszta jako tania siła robocza ma zasilać zachodnie przedsiębiorstwa,jak widać plan ten postepuje. Prywatyzacja miała za zadanie umozliwić zachodniemu kapitałowi przejecie majątku państwowego oraz zlikwidowanie konkurencji za tzw."Psi grosz",twórcom tego planu był "guru" polskiej ekonomi Leszek.B.ktory tylko realzował konsenkwentnie plany przedstawione mu przez jego mocodawców z Banku swiatowego i miedzynarodowego funduszu walutowego(spekulacyjnego) Swiatowa Lichwa bardzo liczyła na to że w Polsce powstanie Koalicja Po-Pis ktora utrzyma ten stan rzeczy oraz doprowadzi już do ostatecznej wysprzedaży państwa,niestety,kolicja ta nie powstała co spowodowało wręcz wsciekłośc w mediach kontrolowanych przez tą lichwe i powiązanych z Po,każde potkniecie prezydenta,każda wypowiedż członka rzadu sa dzis przedstawiane jako wielki skandal oraz masowo atakowane i krytykowane przez "obiektywnych" dzinnikarzy,ciekawe co robili rózni "obiektywni" dziennikarze gdy poprzednie rządy oraz prezydent dopuszczali sie znacznie większych skandali i niegodziwosci,czemu "obiektywni" wtedy milczeli??oprocz tego stosuje sie dzis takze nowa forme ataku tzw.Fakt prasowy czyli podaje się w mediach jakiś Fakt,zupełnie nieprawdziwy a sprostowanie zamieszcza się na ostatniej strony gazety 'drobnym maczkiem" !!!czylizgodnie z prawem kieruje sie motłochem naprowadzając go na swoją prawde,nie pozwolcie by myslały za was "gazety" i telewizor

Gość zmęczona polityką
mm ale się awr rozpisał... Tak... czyli lepiej jest teraz, gdy ważne decyzje państwowe podejmują ludzie jakże ubodzy w inteligencję..? Mi to jakoś nie pasuje :o Wiedząc, że większość "posłow" Samoobrony wygaduje głupstwa na poziomie 5-letniego dziecka, oszukują, itp, to po prostu mi się odechciewa... A podoba wam się ta idea zażartej obrony wizerunku Polski..? Jak ktoś napisze coś złego na prezia to europejski nakaz aresztowania...? Mi to śmierdzi peerelem

Gość dzisiaj mozemy zrobic jedno
Spakowac się i wyjechać. Mohery niech się same tu poduszą razem z Rydzykiem i kaczkami. W każdym razie moja rodzina niedlugo wyjeżdza z kraju idiotów. :-(

Gość Żegnamy
Sucha kromka chleba na drogę ! :D

Gość trwam
dznie roku: duszona kaczka z rydzykami... mniam :P

Gość Ulasia
A na kogo teraz glosowalibyście jeśli żałujecie , że glosowaliście na PiS. Przecież nie ma na kogo. Samoobrona? Żarty. LPR? Ło Jezu! SLD? Tusk i reszta? W życiu. Nie ma na kogo.

Gość trwam
Wiadomo że trzeba głosować na mniejsze zło. Dla mnie najmniejszym złem jest PO. PIS odpada, tymbardziej ich współkoalicjanci :o

Za po to ja dziekuję wolę pis i niestety zgadzam się z tym co napisał awr. Popatrzcie na to co robią z Was \"obiektywni\" dziennika wciąż manipulują faktami, tylko wyśmiewają i uwypuklają wszystkie błędy rządzących a ile tych błedów popełnili wczesniejsi rządzący, no ale o tym się nie mówi nad tym jest milczenie. Bo za sld było lepiej. Fakt że ludzie wyjeżdżają, bo za granicą mają lepiej ale nie mówcie mi że przez rok da się odkręcić to co było mieszane (żeby nie użyć mocniejszego słowa) przez wiele lat. Zapominacie też o tym, że są ludzie, którzy wyjechali tam za granicę ale teraz NIE MAJĄ za co wrócić lub pracują tak jak w ci w obozach we Włoszech czy Anglii. Super prawda? Ostatnio nawet Lechowi wymsknęło sie w tvn-ie że gruba kreska była błędem. Wyśmiewacie to, że rządzący obrażaja się na artykuły - ciekawe co byście zrobili na ich mijecu? Czy jakby ktoś za przeproszeniem na was lał z góry to mówilibyście że to deszcz pada? Ludzie oni są teraz Waszymi przedsawicielami w świecie. Wstydzicie się niektórych polityków, no cóż ja też. Pamiętacie jak była powódź co powiedział niejaki Cimoszewicz? Nie, to przypomnę: \"Trzeba było sie ubezpieczyć\" A co zrobił Lepper? Pojechał z żywą kasą do ludzi a nie z tekstem o ubezpeczeniach, fakt ludzie i tak olali to co wtedy powiedział Cimoszewicz i dalej się nie ubezpieczyli... Można wymieniać i wymieniać ale kto będzie czytał moje wypociny? Pozdrawiam i życze odrobiny myślena - SAMODZIELNEGO!

Gość zmęczona polityką
ja czytam Twoje wypociny :)

Gość głosowałam żałuję
Głosowałam żałuję. Głupia byłam. Ale jakbym głosowała na Tuska to pewnie też bym żałowała. Bo wszyscy politycy to jedna "rodzina" :-(

Gość Nie moher
PiS jest już ostatnią szansą dla Polski. Jeśli im się nie uda, to nasze dzieci i wnuki będą miały pełne prawo splunąć nam w twarz, jako tym, którzy rozsprzedali dorobek wielu pokoleń Polaków. Od dłuższego czasu jesteśmy świadkami jak tracimy swoje Państwo. Co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy ... ale co sprzedamy to już przepadło na wieki Szkoda, że za większość rodaków myślą media. Z kapitałem ulokowanym poza granicami naszego kraju i sterującymi umysłami na miarę swoich potrzeb. I niech mi nikt tu nie wyjeżdża z cyklistami, tylko sprawdzi fakty. A PO to jest koń trojański tych szumowin, podobnie jak wcześniejsza UW. Jej celem nie jest budowanie a rola likwidatora. Pozdrawiam

Gość różnica między PZPR A PIS-em
Za PZPR-u rząd był na emigracji, za PIS-u obywatele są na emigracji. Tu się nie da normalnie żyć. Niestety.

Gość nie głosowałam na PiS
że niektórzy w tym kraju mają paranoaję i widzą jakąś spiskową teroię dziejów wobec Polski... Ja rozumiem to że rządzący żądają szacunku, w końcu to nasi przedstawiciele. Mogę się nei zgadzać z tym co mówi PIS, ale nie mam zamiaru ich opluwać. Szacunek nalezy się każdemu człowiekowi, a Prezydentowi czy Premierowi przede wszystkim. Nie podoba mi się to co robi PiS, nie podoba mi sie koalicja w którą weszli... Ale bardziej mnie mierziło to jak rządzili ich poprzednicy. Ale wtedy też szanowałm Prezydenta czy Premiera mimo iż nei na nich głosowałam. Ku woli sparwiedliwości jak rządziło SLD też opuwało sie rządzących...Też polskie media czasem przesadzały. Teraz to jednka wygląda tak jakby ktoś grzeszył na zapas. A opluwanie rządzących i wyciąganie ich najmniejszych wpadek to taka cholerna cecha polska - s.... we własne gniazdo.

Gość pytankowa
"Szacunek nalezy się każdemu człowiekowi, a Prezydentowi czy Premierowi przede wszystkim." A niby dlaczego prezydentowi czy premierowi przede wszystkim! Ja mam większy szacunek do wiejskiego lekarza, nie biorącego łapowek, czy do wiejskiej nauczycielki, tworzącej świetlice dla biednych dzieci. Niby dlaczego mam traktować z jakimś nabożeństwem osobę,która jako premier czy prezydent NIC nie robi dla tych biednych ludzi? Mało tego - jako osoba publiczna, żyjąca z MOICH podatków podlega MOJEJ krytyce.

Gość nie głosowałam na PiS
Szacunek należy im się jako ludziom. A dlaczego przede wszystkim? Bo sprawują najważniejsze funkcje w państwie, jako demokratycznie wybrani przedstawiciele narodu. Bo reprezentuja Nas Polaków w świecie. Ja Ci nie każe mierzyć tego szacunku, twoja sprawa jak jest on wielki. Ale opluwanie i szyderstwa ... no nie tedy droga. A co do krytyki? Ok zgadzam się. Politycy podlegają krytyce, KONSTRUKTYWNEJ krytyce. Ale nie polegającej na obrażaniu ich. Pewnie Cię to zdziwi ale ja wcale nie popieram PiS... Zreszta pisałam już o tym na tym topiku.

Gość oooooooopppp
up

Gość tak tak lepper pojechal
z kasa......MOJA KASA hahahahah ktora wczesniej mu przelal na konto Sejm :P

Gość pytankowa
Problem z naszym przeydencikiem polega na tym, że on obraża się na słowa prawdy. Brak mu inteligencji, charyzmy, brak mu ogłady. To nie jest żadna krytyka tylko zwykła prawda. Chyba, że prawda w kraju kaczorów też została zakazana :D

Gość tak tak lepper pojechal
myslec troche taki jeden X a nie wierzyc w to co mowi swietny populista pan lepper.... jedno podziwam w nim....jest swietny w manpiulowaniu motlochem.....

Gość gfdg
Ci co głosowali na PiS są zbyt inteligentni na to by siedzieć na kafe:) Nie usłyszysz ich zdania

Gość lllllllljoijo
ups

Gość no wiec ja
glosowalam na pis i zaluje jak cholera:/ i w dodatku jestem na kafe

popierać PiS za to, że robią II PRL? ( A nie IV RP...) A wypowiedzi takich ludzi jak awr to brednie obrane w ładne słowa, dzięki czemu człowiek się zastanawia , czy to czasem nie jest faktycznie prawda. A to nie jest żadna prawda, jest to myślenie wbrew współczesnej ekonomii. Tacy ludzie jak awr naczytali się niskonakładowych, nacjonalistycznych gazetek w których wypowiadają sie ludzie oderwani od rzeczywistości. I to w nich rodzi się nienawiść ( przez zazdrość?) do reszty dzienników. A czy w nich uwypukla się błędy Kaczyńskich? Bzdura! Zawsze pokazywane były błędy RZĄDZĄCYCH, ale nie UWYPUKLANE! Poczytajcie sobie te mini gazetki, jak tam dopiero się uwydatnia błędy opozycji! Jak już widzę takie awropodobne wypowiedzi to mnie mierzi...

Nie glosowalem na PIS, nie lubię Kaczyńskich, mam w glębokim poważaniu buldoga Kurskiego itd..... ale muszę przyznać, że mi sie poprawia i jest lepiej jak za SLD i Kwasiora. Jak to wytlumaczyc?

ja zaluje ze glosowalam na PiS bo kolesie kombinuja i g*wno robia, a tyle sie juz naobiecywali co cala reszta opozycji. najgorsze dla mnie jest to, ze do koalicji taki madry PiS wzial sobie takiego przekletego Leppera, Giertycha, i ich zasrane partie. W sumie to nie mieli innej opcji, jesli nie chcieli wyborow, no ale K**wa Leppera????? Jezu, ja to bym wolala juz z Beger w jednym lozku spac, niz Leppera do kolaicji... :(:( glosowalam na PiS i teraz tego zaluje, jednak nie widze nikogo innego, kto jest w porzadku, bo na pewno nie Lewica, czerwonuchy komunisci to tyle