Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anku31

oryginalnie

Polecane posty

macie jakies pomysły an oryginalny, nieprzeciętny slub i wesele? oczywiscie w granicach rozsądku i dobrego smaku :)

Gość co masz pod pojeciem

np. bal przebierańców bo nie wiem o co chodzi o styl wesela czy np o to by odbył sie w powietrzu np na balonie?

Gość chyba
normalne wesele bez przebierancow

tak, bal przebierańców! hahaha :) nie no nie zartujcie! Chodzi mi o jakies elementy, które sprawią że slub i wesele nie będą takie jak wszędzie.

to masz dużo możliwości, zależy co się tobie podoba ...w samolocie, na plarzy, na łące chociarz napisz jaka pora roku.....bo jak zima to może być na wyciągu :)

ale obcasy i sukienki balowe odpadają może wystarczy ci tylko taki duży namiot, ale widzę że się wogóle nie orientujesz więc pewnie nie wiesz o czym mowa

sierpien :) nie no :) rozumiem oryginalne pomysły, ale bikini i kiełbaski odpadają ;) chodziło mi o coś, czym mogę zaskoczyc gości: nie wiem, np. przyjechać na ślub czołgiem, cos w tym stylu

no nie mamy daleko bo ok. 1km, ale kurcze przy potwornie ruchliwej ulicy :( a suknia bedzie biała, wiec same wiecie ...

no ja tez tak planuję :) boje sie jednak, że wszystko moze byc pieknie a tego dnia akurat zimnica i deszcz. chyba dobrze bedzie sie jakos przygotowac na te ewentualnosc co?

no ja akurat bede miec i to i samochod bo potem do sali musze jakos dojechac a jest kilka kilometrow wiec jak wstane rano i bedzie padalo to wiadomo braczka odpada

no na pewno, ale zawsze mozna poszukać gdzies czegos taniej :) no i niemusi to byc pokaz 30 min, jak na WOŚP :)

Gość BOOOMBEL
Widziałam ostanio bardzo oryginalny pojazd na ślub. Para młoda jechała na przyczepie za dużym terenowym samochodem w ... motorówce!!! Mówię Wam rewelacja. Z tym że ślub był niedaleko od zalewu...